Šta je novo?

Banka Intesa

Naravno da je podrzan.(na iOS).
 
Ali nije na Androidu! Znaci, niste vi na iOS-u jedini "ekosistem"... :D
Ali bila je ranije prica, FaceID na iOS-u je drugacije realizovan i mnogo je sigurniji (valjda implementiran na nivou hardvera), dok na Androidu to radi samo softverski (tako nesto, mozda sam lupio). Meni je ovo i dalje glupo, jer svaki security nikad nije dovoljno siguran (i korisnik uvijek treba da bude odgovoran, na prvom mjestu), ali epilog je da vjerovatno mi na Androidu nikad necemo ni dobiti taj "feature".
 
Da li neko uspeo da instalira aplikaciju na Mi8? Koliko vidim proverom, telefon nije rutovan. Palio sam i gasio developer options ali ne pomaže...
 
Jedno pitanje. Presao sam na moby aplikaciju Intese. Sa osnovnim sam se upoznao i ok je.
Medjutim ne znam kako da dodjem do mesecnog izvestaja za kreditnu karticu. Pominje se da on stize u moja dokumenta ali ja ne znam kako da pristupim njima.
Kada udjem u kartice i dodjem do kreditne kartice ima slika kartice i stanje duga. Ali nemam izvestaj rate za svako placanje na rate. Pri dnu ekrana narandzaste boje ima kao neki dokument ali kada kliknem na njega nema nista.
 
Sendvič - moja dokumenta - moji izvodi.
Može i iz web aplikacije.
 
Ovde imas , kad otvoris.
 

Prilozi

  • C09FBAB3-062D-4EA9-830E-CEB3C8CF07CB.jpeg
    C09FBAB3-062D-4EA9-830E-CEB3C8CF07CB.jpeg
    42.8 KB · Pregleda: 50
Nema ga jos, tek posle 5,6 u mesecu. Sad samo za maj mozes da vidis.
 
Na staroj intesa mobi aplikaciji nemam opciju da preuzmem novu aplikaciju, u upustvu na sajtu ima slika sa tom opcijom ali kod mene se ne pojavljije.
 
Skini sa playstore-a
 
I to ćeš uraditi tako što sa play store skineš novu i instaliraš je.
 
Da li intesa izradi istekle kartice unapred ili čekaju da istekne? Istekao mi mastercard ovaj mesec a ovi iz banke ne javljaju da pokupim novu karticu.
 
Pa zovni tvoju filijalu i pitaj da li ti je stigla.
Ja sam dobija sms poruku da je stigla kartica a mislim da se nisam da se pre toga nisam javljao.
 
Ali nemam id korisnika, kako da se ulogujem u novu?
U staroj aplikaciji je bio samo link ka Play Store, tako da to ne menja stvar.

Pre neki dan sam instalirao aplikaciju na jedan telefon i tražila je samo pin od stare aplikacije, ali tada je stara još uvek bila funkcionalna.
 
U staroj aplikaciji je bio samo link ka Play Store, tako da to ne menja stvar.

Pre neki dan sam instalirao aplikaciju na jedan telefon i tražila je samo pin od stare aplikacije, ali tada je stara još uvek bila funkcionalna.
Stara je i dalje funkcionalna - do kraja septembra. Za novui treba id i kod za reaktivaciju. Nemam ni jedno ni drugo.
 
Uspeo sam bez banke. Uninstall nova aplikacija. Restart telefona. Install nova aplikacija I prvo logovanje sa pinom iz stare aplikacije. Radi :)
Probao sam ovo i ne vredi, opet se upali na onoj cb slici i "Da li si se već registrovao? Registruj nalog", uopšte ne nudi opciju unosa starog pina.
 
Nemoj kidati zivce. Nazovi call centar i resice ti oni samo ovog puta zapisi id i pin i zavrsio si s njima.
 
Ali nije na Androidu! Znaci, niste vi na iOS-u jedini "ekosistem"... :D
Ali bila je ranije prica, FaceID na iOS-u je drugacije realizovan i mnogo je sigurniji (valjda implementiran na nivou hardvera), dok na Androidu to radi samo softverski (tako nesto, mozda sam lupio). Meni je ovo i dalje glupo, jer svaki security nikad nije dovoljno siguran (i korisnik uvijek treba da bude odgovoran, na prvom mjestu), ali epilog je da vjerovatno mi na Androidu nikad necemo ni dobiti taj "feature"

Android koristi običnu prednju kameru, može da se otključa sa fotografijom. Apple ima lidar, laser koji mapira 3D facu, detektuje da si živ i svašta nešto kroz informacije koje dobije, zato je siguran dostojna zamena za otisak prsta. Minus je što senzor duboko zalazi u ekran pa njihovi telefoni imaju karakterističan izgled, ne zbog dizajna, već što ne mogu drugačije.
 
Mozda jer sam na iOS-u? Ne bih ti znao dati pametniji odgovor.
 
Nazad
Vrh Dno