vidim na gugl meps, da imaš i štedionicu odmah pored inteseZa sada je jedina alternativa komercijalna ili vojvođanska banka
I kod mene isto... Hteo nesto da platim, kad ono mucak.Jel im opet pao sistem ili ovo samo kod mene nesto
Jel si meni odogovorio na poruku ili?Zavisi dali si podnosio tužbu zbog troškova obrade kredite ili ne...
Da.Jel si meni odogovorio na poruku ili?
Aha a nisu strogi sto se tice odobrenja kredita? U drugoj banci u kojoj primam zaradu mi prave problem, kao previse podnosenih zahteva za kredit tokom jedne godine i zato ne moze da se refinansira, sada sam hteo jednim potezom da pozatvaram sa tim kreditom u Intesi.Da.
Nema tu nekog standarda, kao kad pozoveš kol centar pa ti kaže "prosečno vreme čekanja operatera iznosi X minuta", sve zavisi od filijale do filijale, od službenice do službenice, ako si naleteo na neku koja hoće da se istakne, uradiće ti pre a ako je neka oštrokonđa kojoj su svi krivi za sve... pa pogodi sam.
Svaki kredit je individualna stvar koja zavisi od mnogo faktora a mnogi od njih su potpuno ad hok tipa da si juče podneo zahtev onda bi dobio info za 3 dana ali pošto si danas podneo onda će to trajati 2 nedelje, zašto! pa zato što je tamo neka u centrali koja treba da klikne dva dugmeta juče radila a danas je već na godišnjem itd...
E da, ono za tužbu, ako nisi podnosio onda su OK a ako jesi, nebitno protiv koje banke onda su dr****ije, ljudi su prijavljivali ovde da su im čak slali i pasivno agresivne sms poruke vezano za to...
Samo ne funkcioniše 🤣Ima već neko vreme![]()
Evo konkretan primer, pre 5 dana stavih na internet račun okruglo 80€ i odma obavio kupovinu u iznosu od 70.5€ a na računu ostalo 4,5€ i tako bilo do danas (ili juče) kad se promenilo na 9.5€.Jel intesa bese jos uvek ima ono rezervisanje vise sredstava prilikom placanja deviznom karticom?
Nisam skoro placao nista njihovom deviznom i vidim da mi je rezervisano oko 10% vise nego sto stvar kosta.
- dokle se može koristiti taj stari sajt, čini mi se da je baš ovde na forumu pisalo da je do 1.1.22. neki rok, da ne kopam sad po netu i njih ne zivkam, ovde se brže i jasnije dobijaju relevantne informacije. Za aktivaciju usluga na novom sajtu mora prvo da se aktivira mobilna aplikacija, nije možda to neki problem, ja bi im to odradio,
-da li za aktivaciju nove mob.aplikacije može sve online da se uradi ili mora da se ide u poslovnicu za neki pin, kod ili već šta pošto u njihovom pdf uputstvu na sajtu piše da mora u ekspozituru a čitao sam ovde i da mora i da ne mora.
Dakle, samo info ko zna dokle važi korišćenje starog sajta i mora li ili ne mora u poslovnicu po aktivaciju nove mobilne aplikacije i to je to, hvala.
I meni su. Trajalo nekih pola sata. Od potrebnih alata za taj posao trebalo mi je:Rešili su mu aktivaciju nove aplikacije iz kontakt centra.
Nisam očekivao da će moći bez odlaska u banku![]()
stari sajt, je neuporedivo jednostavniji za uobičajno korišćenje (menjačnica; transfer...)
isto važi i za mobilnu aplikaciju
funkcija ispred estetike
Podigao sam stambeni kredit kod njih pre 6 godina. Sjajno iskustvo. Kredit odobren za 17 dana. Magnifica savetnik odradio ceo proces. Bilo je skroz hassle free.Pozdrav, zanima me kakvi su u Banci Intesi sto se tice odobravanja kredita. Imam kredit u drugoj banci i podneo sam zahtev za kredit za refinansiranje u Intesi uredan mi je kreditni biro. Zanima me jel uglavnom odobravaju, nisu strogi? Koliko im je vremenski potrebno da realizuju zahtev?
Kakav je to Magnifica tekuci racun, jel puno bolji nego Hit ili Hit +? Znam da je skuplji 799 dinara. Jel se dobijaju neke dodatne kartice?Podigao sam stambeni kredit kod njih pre 6 godina. Sjajno iskustvo. Kredit odobren za 17 dana. Magnifica savetnik odradio ceo proces. Bilo je skroz hassle free.
Prilikom otplate kredita, pre mesec dana, savetnik takođe odradio ceo posao. Nisam morao ni da idem u banku (osim da podignem brisovni list).
BEZGOTOVINSKI PRENOS NOVČANIH SREDSTAVA U EVRIMA S DEVIZNOG TEKUĆEG RAČUNA U EVRIMA:Kakav je to Magnifica tekuci racun, jel puno bolji nego Hit ili Hit +? Znam da je skuplji 799 dinara. Jel se dobijaju neke dodatne kartice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari