Uživaj još malo na staroj platformi, ova nova je užasnaMeni i dalje stize sms o uplatama, ali zato jos nisam presao na novu app/platformu. 😈
QR kod je super samo što mene nervira to što ne mogu taj kod da skeniram preko telefona nego moram da otvorim komp i slikam kod telefonom, ili pošaljem nekom pa in otvori iz svog telefona pa ja skeniram. Smor je što ne postoji opcija da učitam QR kod ili kako već, da ne moram drugi uređaj da angažujem.Da da, to za sablone i pozive na broj je jakoooo bitna stavka da se isproverava.
Mada iskreno, vise ni ne koristim sablone, samo QR i cao.
Na novoj aplikaciji baš to može; napraviš snimak ekrana sa qr kodom i onda u aplikaciji izabereš tu sliku.
Isto i meni tako radiKod mene na androidu je tako, kad izaberem qr kod iz galerije, aplikacija se vrati na početnu log in stranu. U početku je to radilo kako treba kao i otisak prsta koji više nije opcija uopšte.
Da bi kurs porastao, mora da se u promet pusti novac bez deviznog ili zlatnog pokrića, tj da država daje više para za devize. Ako devize ne možeš da kupiš od državeNije mi jasno, da sutra kurs ode na 236din (duplo), šta će se desiti; pa sve cene će otići bar za tih duplo, pa bar još +20% preko toga. Šta se promenilo?
Izvoznik da bi nešto izvezao, mnogo toga iz uvoza mora prvo da kupi, posredno ili neposredno. Onda će opet biti isto ili čak i manje konkurentan nego sada. Poneki bi na kratko ućarili jer bi zaposlenma povećali platu za 10% najviše, i to je ta neka razlika...
Dobro organizovane firme su i sada sasvim konkurentne.
SBB код је јако лоше резолуције. Имам проблема да га очитам у апликацијама две различите банке. Успе на крају, ал покушавам барем 10 секунди, некад и више, померајући телефон напред назад док код коначно не буде препознат. Кодове са свих осталих рачуна обе апликације препознају у делићу секунде.Jedino za sbb račun neće iz nekog razloga.
Stefi, ovde si neinformisan i silno grešišZa par godina verujem da će na tržištu ostati RF, OTP, Sber, Erste iz razloga koji su vezani i za spoljni uticaj. A očekujem da neko pojede i AIK, odmah kada ode Komercijalna.
Takođe meni u zadnjih mesec dva ne stiže SMS o uplati
Pa to su ukinuli, nece ni stizati vise. Trebalo bi kroz aplikaciju da stizu obavestenja, ako radi kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari