Upisan datum pusten u Rodi...Zavisi gde si predao ček i da li si upisao datum na ček.
Nama u prodavnici je rekord bio da smo ček primljen u oktobru, pustili u aprilu. Sreća da je bio bez datuma, jer postoji neki rok za realizaciju od upisanog datuma. Recimo 5 dana.
Ja sam radio obnovu, prema uputstvu iz maila sam odradio i proslo je bez problema...Jel radio neko obnovu sertifikata za eBanking? Koja je procedura? Ne javljaju mi se na tel danima...
Sent from my XS Max
Jel radio neko obnovu sertifikata za eBanking? Koja je procedura? Ne javljaju mi se na tel danima...
Sent from my XS Max
Jeste bilo objavljeno javno. I logično je, pošto su kartice kreditni proizvod.
Na onom linku je moglo da se popunjava za kartice odvojeno.
U svakom momentu možeš da prijaviš odustajanje od moratorijuma.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ako plaćaš redovno sve što bi dospelo u redovnim uslovima, da li će biti razlike ako je moratorijum aktivan ili ne?
Valjda je limit 5 mesečnih plata (sva zaduženja, zbirno). Gleda se u izveštaju KB čime si već zadužen. U praksi, ako ti je zaduženje nula, Intesa odobrava kreditnu karticu sa limitom tri zarade.Da li neko zna racunicu za izdavanje kreditne kartice kod intese? Koji procenat plate se racuna i te neke stvari?
Huawei P30
Meni su npr. tražili da prvo uzmem dozvoljeni minus, pa tek onda kreditnu karticu. I takođe moraš da imaš najmanje tri zarade preko njih pre zahteva.
![]()
Stvarno mi nisu jasni...da baš toliko kaskaju za drugim bankama...sve mogu da razumem..i novi sistem i sve promene koje su imali ali bez obzira katastrofa su.
To je banka koja posluje u mnogim zemljama, generalno zastoj im pravi firma koja im radi SW. Lako je moguce da SW za nasu zemlju radi samo jedan covek, da treba da odradi sve, da prodje rigirozno testiranje po pitanju sigurnosti pa tek onda da ide dalje. Zato je intesa bukvalno poslednja u svemu.
Tapatalk from Poco loco
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari