Šta je novo?

Banka Intesa

Pomislih da je IPS, a ono virus uzao u Mobi :D

4a4b2ce6caf0ef272e2cb5fbede084f8.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prestanite da mešate IPS i plaćanje skeniranjem QR koda.

Zena je tri puta promasila pin na bankomatu. Bankomat nije progurao karticu,karticu i dalje ima. Ali je blokirana. Koji je sad proces?

Zena je tri puta promasila pin na bankomatu. Bankomat nije progurao karticu,karticu i dalje ima. Ali je blokirana. Koji je sad proces?

Mora otici do ekspoziture da bi joj odblokirali karticu. Mislim da ne moze online to da uradi.

Na bankomatu ima opcija deblokada pina, ako zna koji joj je pravi pin.

Meni i dalje stoji ova reklama[emoji23]
cc5526d5eddc026fced325d46db8945b.jpg

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Na bankomatu ima opcija deblokada pina, ako zna koji joj je pravi pin.

Je l moze malo bolje objasnjenje gde se na bankomatu nalazi ta opcija?
Koliko znam kad se ubaci kartica jedine opcije su podizanje gotovine i provera stanja?

Mislim da ti za to treba noviji bankomat... ali nisam siguran

ne treba ti novija banka [emoji39]. postoji opcija ali samo kod onih koji imaju opciju i promene pina a mislim da se došlo do saznanja da inteza to ne može !!!

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Pozovi call centar pa vidi, mozda izadju u susret zbog ovw situacije. Znam, banka pravila itd... ali nikad se ne zna.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Ne pricam bezveze, meni se to isto desilo, permutovao sam cifre pina i uspeo da blokiram karticu na pumpi. Zvao call centar Intese i oni mi rekli kako to da deblokiram na bankomatu. E sad nemam pojma da li bas svaki aparat ima tu opciju, ovaj gde sam to zavrsio imao je. Cim gurnes karticu izadju tri opcije, podizanje gotovine, provera stanja i deblokada pina. Kolega mi upravo dobacuje da je to na bakomatima koji imaju touch screen a ne one dugmice sa strane. Nemam pojma da li je to tacno, ali bankomat na aerodromu je imao tu opciju.

Poslednja izmena:
pozdrav
treba mi pomoc , placao sam on line racun za telefon pre 2 dana , i htedoh da proverim da li je placeno i vidin sledece
Zahtev za dinarskim plaćanjem je uspešno primljen.
Status: Odbijen iz NBS/IPS - Storniran
o cemu se radi

Proveri da li si imao dovoljno sredstava na računu?

banka koja je trebala da primi instant plaćanje u tom trenutku je imala problem.

proveri da li su ti pare skinute sa računa. ako nisu plati ponovo. ako jesu zovi svoju banku.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Imam intezine visa debitne kartice, danas sam uspeo da im okrnjim jedan ćošak, ona crna magnetna traka je odvaljena u tom uglu, probao sam u radnji prolazi placanje na čip, beskontaktno nece. Sta mislite jel ce je procitati bankomat ili da ne pokusavam da je gurnem unutra

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni je pukla kartica celom duzinom tik ispod te mag trake. Zalepio trakom i radilo je sve preko chipa tj kad se gurne u POS terminal ili bankomat. Trajalo 2-3 meseca :) dok nisam podneo zahtev za drugu

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Probacu da zalepim to sto je puklo, nego sam mislio dal ce to oštećenje na magnetnoj traci uticati na očitavanje u bankomatu, pošto čip radi. Videcu u ponedeljak da odem da pitam njih, ili ću gurnuti pa šta bude bude

Redovna kamate ide. Tako su i napisali:

Takođe, želimo da Vas obavestimo da Banka u periodu zastoja u otplati neće obračunavati i naplaćivati zateznu kamatu, a da će redovna kamata koja će biti obračunata za vreme trajanja moratorijuma biti pripisana preostalom dugu

Znam šta su napisali, zato i pitam pošto mi se čini da nije bilo baš tako rečeno kada je Jorgovanka prvi put izašla sa ovom vešću.

Слично грејс периоду,али није.Ништа се не плаћа 3 мјесеца,ни рате ни камата,али се не отписује ништа ,већ накнадно све то плаћа.Јесте мало изненађење ово око камата,али банке су то.На крају можете и отказати ову олакшицу.Лично не видим неку посебну потребу за овим потезом сем маркетинга.

Znaci to gomili ljudi koji su trenutno bez posla, pogotovu onima sa stambenim kreditima. Znam parove koji su oboje ostali bez posla i trenutno se bore kako da prezive sledeca 2 meseca.

Tapatalk from Poco loco

Tako je, plus možete slobodno i da uplatite rate kredita, čak iako ste pristali na moratorijum, ništa vas ne sprečava. Ja ne znam kakva će situacija biti kod mene u firmi po pitanju isplate zarada, ostalo mi je još tri rate kredita, vrlo rado ću ih isplatiti ako plata bude kako treba i na vreme :)

Eto ako nekoga zanima rade kartice zalepio sam ih super lepkom, skrnavo izgledaju ali rade. Znači bitno je da je čip neostecen ona magnetna traka nema uticaj za bankomat. Taman da ne moram u ovom užasu da ih menjam

Sa classic debit ne mogu ni da se podižu devize jel tako? A kamo li da se uplaćuju.. nisam u toku ne znam jel se nešto menjalo, kad misle da unaprede sistem i bankomate..
Kakvo je sada radno vreme ekspoziturama?

Eto ako nekoga zanima rade kartice zalepio sam ih super lepkom, skrnavo izgledaju ali rade. Znači bitno je da je čip neostecen ona magnetna traka nema uticaj za bankomat. Taman da ne moram u ovom užasu da ih menjam

Mislim da je traka bitna samo za one citace kartica koje ocitavaju magnetnu traku, kao npr. u radnjama. Bankomatu je bitan cip. U svakom slucaju bitno da radi :)

I POS terminali u prodavnicama koristi chip. Magnetna traka se valjda koristi samo ako chip otkaže.
Ili ako imas Dina card, bez chipa :d

Znam, pretpostavljao sam, ali sta znam, nisam nikada "razbio" karticu ali kako mi je ispao novcanik tako su se obe okrnjile, dok licnoj i zdravstvenoj nije nista. Beskontaktno ne radi ali to mi nije ni bitno

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno