Jesi li kontaktirao podršku?
Takođe, ovim putem Vas najljubaznije molimo, s obzirom na to da je Banka shodno Zakonu o
sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma (član 38. ’’Sl. glasnik RS’’ br. 113/2017 ) u obavezi da
utvrdi da li ste Vi funkcioner, član uže porodice ili bliži saradnik funkcionera, da se sa značenjima tih
pojmova upoznate posredstvom definicija sa poslednje stranice ovog Obaveštenja.
U slučaju da pripadate nekoj od navedenih kategorija, molimo Vas da posetite ekspozituru Banca Intesa
najkasnije do 25.12.2018.godine i tom prilikom pružite podatke čije pribavljanje predstavlja zakonsku
obavezu Banke.
Ukoliko nam u naznačenom roku ne ukažete da ste funkcioner, član uže porodice ili bliži saradnik
funkcionera, i ne pružite podatke koje Banka u skladu sa svojom zakonskom obavezom od Vas bude
tražila, smatraćemo da time potvrđujete da ne pripadate nijednoj od navedenih kategorija.
Isto obaveštenje, isti dan stiglo i meni...
The recipient's mailbox is full and can't accept messages now. Please try resending your message later, or contact the recipient directly.
Zar nisam to upravo rekao?🙂Moras na obican devizni prebaciti prvo te evre.
e došlo da sam sebe ...a imaš li uopšte običan devizni? mislim da prvo moraš da ga otvoriš [emoji41]
više puta ponovljeno kad uzimate internet karticu otvarajte i obični devizni na kome vam stoje pare i po potrebi prebacujete na devizni račun kartice [emoji48]
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari