Ne bih da banka radi duplu konverziju dolar-evro-dolar ili evro-dolar ukoliko bih placao nesto u dolarima.
@Lanikor
Kod njih imam aktivnu net karticu i Inspire uz tekuci. Aktivira se OTP usluga - nije uopste komplikovano - i stize mi sifra putem SMS-a kao vid potvrde svakog placanja uz rok od nekih dva minuta da se isto i obavi. Pomenuti dodatni nivo sigurnosti ne obuhvata net karticu, ali mi pri svakoj uplati putem te kartice stize SMS sa iznosom transakcije i nazivom prodavca. Drzim da bi to moglo da ti bude sasvim dovoljno da u relativno kratkom roku ustanovis ukoliko je neko neovlasceno koristio sredstva. Ja sam zadovoljan tom OTP uslugom, jer "nista ne kosta, a mnogo vredi".
Meni su nedavno rekli da je limit na bankomatima 30 novcanica, pa, ako je 2.000 prisutna u bankomatu, a po pravilu jeste, izaslo bi na 60.000. Nije ni bitno, ko ima toliko novca da dostize limit vise puta tokom jednog dana, vec ce se nekako snaci. Za mene je i tih 30 puna kapa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari