Šta je novo?

Banka Intesa

Haha. I onda kada AI sve preuzme bice - uzeli su ljudima poslove, nema tu vise one topline, kreativnosti i razumevanja... :D

Je l' ima još nekoga kome ne radi Wave2Pay?
Nas dvoje u kući koristimo i ne radi nam oboma.
Šta nam je činiti, čekanje ili da probamo da reinstaliramo preko intesa online?

Ne radi ni meni.

Meni radi, upravo platio...

Ma jel su ozbiljni da vise ne pise kome su pare otisle vec samo kupovina ili sta god???

Dobro, nisam jedina znači za W2P.
Kupovina je sve što piše za transakcije. To je valjda "unapređeno", valjda bi trebalo da smo već naviknuti da napredno u našoj zemlji znači nešto sasvim drugo. Muka mi je više od čekanja da neko nešto "popravi" za šta niko nije ni rekao da je ikada bilo pokvareno...

Intesa je promenila core system - prešli su na tzv. Flex. To su drastične promene, pa su ovakvi bagovi na žalost očekivani. Problem je što njima izgleda treba jako mnogo vremena da srede to. Tako su i pre godinu-dve menjali kartičarsku aplikaciju i napravili sličnu havariju.

Samo da pređu na instant plaćanje već jednom, nabijem ih... Malopre platih nešto elektronski, stiže poruka da će biti realizovan narednog radnog dana. Mnogo su bedni. I da vrate normalan unos PIN koda, a ne ovaj *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski preko cele strane koji može da se vidi sa 10 metara.

Ma jel su ozbiljni da vise ne pise kome su pare otisle vec samo kupovina ili sta god???

Ja sam ih to pitao na chat-u. Rekoše da će biti kao ranije, samo da budem strpljiv.

E sad ova KUPOVINA što je priliv meni na račun... rekoše proveriće. Pa će mi valjda javiti objašnjenje.

Da li se jos nekom desava da mu posle izvrsene transakcije ( Visa Electron, kupovina preko interneta ) ne stize SMS tipa : "Potrosnja po kartici ... iznos..raspolozivo stanje..." ? Do pre 15 dana sam posle svake transakcije dobijao SMS, gotovo odmah nakon placanja.

Poslednja izmena:
Meni vise ne stize sms

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Meni stiže sa zakašnjenje, evo pre tri sata sam naručio nešto sa Alija, a SMS je tek sad stigao. Na Wave2Pay sam odmah dobio notifikaciju da je plaćanje uspešno izvršeno.

Meni je stizalo samo ako je transakcija iz inostranstva (plcanje online, podizanje na ATM). Od unapredjenja sistema ne stize poruka.

Sto se tice domacih transakcija, to mi nikad nije ni stizalo.

Stize danas sa zakasnjenjem. Isto sa Ali. Mozda su oni tada odradili autorizaciju. Dobro sredjuju polako...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja nemam nijednu sms poruku od "unapređenja" sistema, 2x pazareno na Aliju, jednom plaćen Google Ads, jednom poručena neka garderoba naravno sa inostranog sajta... nula smsova. Very progressive. :d

Stigla mi je Visa Classic Debit kao zamena za Visu Electron, ali nigde u pakovanju ne vidim PIN.
Je li moguće da je PIN ostao isti kao na staroj kartici?

Ni ja nisma dobio PIN, a i broj je isti, pa zaključujem da je i PIN nepromenjen.

Danas mi se na aplikacije prvi put posle "unapredjenja" pojavljuje od koga je uplata. Ako neko primeti da se pojavljuje gde je izvrseno placanje neka javi! Ni meni nestizu sms obavestenja kada placam online sa Visa Classic Debit karticom, renije je stizalo.

20:06 pustim instant uplatu svog racuna u mobi banci na racun u intezi, prebaceno odmah...

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Da li ste primetili da su uveli proviziju za placanje na Hit paketu od 60 dinara?

Meni pise da je provizija 0 dinara pre pustanja uplate?

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

• Like
Reagovanja: M J
Onda su meni nesto zeznuli paket. Sada vidim da je to tarifa za “ostale”... call centar upucuje da idem do poslovnice, jer nemaju uvid... kao imaju radove jos par dana.

Ja sam 14.11 platio dva računa i piše mi da je provizija 0.00 din.
A pre neki dan sam dobio uplatu na račun za pošiljku poslatu post expresom i za to mi samo piše "Dolazni prilivi" a ranije je pisalo "Otkupnina PExxxxxRS" ili "Pošta za Petra Perića" i broj pošiljke uz to...

Platio PayPal-om, za koji je vezana Visa Internet. Odmah stigao SMS.

I ja sam danas plaćao PP koji je vezan za Visa net. Stigao odmah SMS. U njemu piše kome sam platio, u e-bankingu prazno.

Vrh Dno