Danas me zove nepoznat broj, predstavlja se zena iz Inteze i rece da zove u vezi neke kreditne kartice za koju sam se raspitivao. Takodje kaze da mi je dodeljena kao licni bankar ili savetnik, nisam zapamtio. Pricam ja tu malo sa njom i kaze mi da sada dodeljuju licne savetnike klijentima da bi se izbegle, tj smanjile guzve.
Da li mozda znas, ili neko drugi, koji mi je neisplativiji način da uplatim skplarine, koje ce biti par hiljada eura, u intesu ili ovu drugu banku jer ako sam dobro vidi 1% ce biti poveca suma ipak pa da smanjim trosak sto vise.račun u dinarima? naravno da ima provizija
ne znam za poštansku ali u nekim bankama interna transakcija ako plaćaš elektronski tj ebanking je bez provizije
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Hocu ako je manja provizija ali imam utisak da ce biti veća, zvaću da pitam ujutro nego sad da sakupim sve informacije.Pa uplati u UC/Telenor pa posalji elektronski?
^imam utisak kao da mi neko kaze "Otvoris usta, pomeris kasiku sa hranom ka ustima..."![]()
Odavno, to se dobija kada ste Magnifica klijent.
Zgodno za zakazivanje, ali ako neko ad-hoc mora da ode ili prosto ne voli da zakazuje nekoliko dana unapred jer ne zna ni u koje doba ce spavati... nije nesto bitno, cak je i problem
Magnifica klijenti mogu da traze da preseku red za salter (bar je moglo... to sam 3-4x video samo do sada), Amex Gold upola cene ... i to je otprilike to![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari