Kurs za korisnike HIT računa je identičan kursu mts banke. Razmišljao sam da otvorim Intesa Inspire ali HIT važi samo ako primanja preneseš u njihovu banku. Bio mi je interesantan i trajni nalog.Oni imaju 3 tarife za kurs. Najveca razlika je u kursu na salteru gde je par dinara razlika, onda sledi online kurs gde je daleko povoljnije i onda postoji kurs za vlasnike HIT racuna gde je kurs uzasno dobar, nekada bolji nego u menjacnicama. Naravno razlika je mizerna ali stvarno je odlican kurs.
Tapatalk from Poco loco
Pa sta ce mi kada je to gori kurs? :dAli nemaš Euro Hit
Ne! FP nije sigurna opcija za e/mBanking. Ja sam zabrinut sto recimo KomBank mBanking moze FPom sve da uradi.Naravno da aplikacija koristi ceo displej, ali je kriminalno određena. Trebam pin da unesem a da to niko ne vidi. Kako kada je dijagonala displeja preko 6" na telefonu koji trenutno koristim? Umesto da daju manju tastaturu, oni samo je srazmerno povećali. Šta je sa FP i generalno biometrijom? Pa to su tehnologije koje postoje godinama i koje su sigurnije i diskretnije od PIN-a. Da ne pišem o tome da te pri pokretanju na sekund baci tu gde trebaš PIN da uneseš, pa te odmah vrati na početnu i tera da prevlačiš ponovo na stranicu gde unosiš pin.
Suma sumarum, aplikacija ili barem deo oko logovanja su kriminalno loše rešeni.
Zbog cega je FP nesiguran? Kako god okrenes bolji je od pina.Ne! FP nije sigurna opcija za e/mBanking. Ja sam zabrinut sto recimo KomBank mBanking moze FPom sve da uradi.
Za login i pregled OK, ali ne za placanja i promene ikako.
Ne! FP nije sigurna opcija! Da bi se aplikacija ulogovala na server, mora da ima neki nepromenljiv podata, token... ako se taj token cuva FPom, ne moze biti fixni, niti moze FP biti sifra za dekripciju, jer nije fixan.Ma gde čoveče, tastatura za pin mi veća na telefonu nego ona na bankomatu. Totalno van svake pameti i sa nimalo ukusa.
Ok, ima nas raznih, nekom smeta ovo nekom ono, ali daj makar iskoristi tehnologiju koja postoji godinama u nazad, pusti ljude da odluče šta će koristiti. Recimo SG banka ti za logovanje daje opciju ili pin ili FP, pa ti biraj šta ti lepše/lakše/sigurnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari