TinkyWinky
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.12.2004
- Poena
- 335
Zavisi kako google odluči po nekom svom algoritmu, nekad traži poziv nekad ne. Nije do banke već Google-a
Potpisujem, ovo je pravilo za intesu.Sa svakom novom aplikacijom možeš samo da očekuješ i nove bagove koje će tek da ispravljaju a ne ispravljene stare bagove.
Koristi virtuelne kartice. To je pogodnost koju trenutno nemaš ni u jednoj drugoj banci.Pre 2 dana mi je skinuto 6.500 rsd, navodni primalac Google TikTok live help pay. Stigla mi je poruka od banke o toj potrošnji. Odmah sam preko kontakt centra blokirao karticu i podneo reklamaciju u banci za povraćaj novca. Da li se nekome nešto slično desilo? Kartica mi je bila vezana za sbb i a1 aplikaciju preko kojih plaćam račune.
Meni takodje pre mesec-dva, airbnb. Od sada kada moram - samo virtuelna.Pre 2 dana mi je skinuto 6.500 rsd, navodni primalac Google TikTok live help pay. Stigla mi je poruka od banke o toj potrošnji. Odmah sam preko kontakt centra blokirao karticu i podneo reklamaciju u banci za povraćaj novca. Da li se nekome nešto slično desilo? Kartica mi je bila vezana za sbb i a1 aplikaciju preko kojih plaćam račune.
Meni savršeno radi. Dosuše skeniram qr kod sa monitoraJel radi vama IPS skeniraj? Pokusavao sam 20 minuta da platim neki racun koji mi je stigao na mail, kad pokusam da ucitam sliku, samo izbacuje gresku. Pokusao sam i iz dokumenata da povucem pdf fajl, nece da ucita nema sile. Na kraju sam poslao sliku na drugi telefon, i tako uspeo da skeniram da platim.
Ovo. Prihvataju zahteve za gašenje računa sa digitalnim potpisom, ali otvaranje i potpisivanje druge dokumentacije kvalifikovanim sertifikatom je i dalje misaona imenica, uprkos obezbeđivanju parametara za ConsentID, što očigledno po njima nije dovoljno. Jeste nekad bilo da ako je nešto potrebno, najbolje da odeš u Delta banku, ali ta vremena su davno prošla.Kao idu na digitalizaciju, a opet traže za masu stvari da se dođe lično. Pa ne ide to tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari