Da potvrdim da je ekspozitura jedino resenje...Sad za 11.11 prvi put placeno kreditnom MC na Aliexpress-u, jer kao sto znate Visa nije prolazila. Po toj transakciji MC ima zaduzenje u eurima, kako uplatiti na racun na koji je vezana MC, kada nema devizne partije na glavnom racunu, samo dinari i ne moze da se koristi menjacnica?
Ekspozitura?!![]()
Ej sorry nisam ni video da si pisao.Android je u pitanju.Brisao sam cache i sa telefona i appa..ma nista.Kao da nisam 😂Android ili iOS?
Resio.Dok mi njihov csupport resi mejlom ostaricu.Uglavnom otisao sam do banke da mi daju nove kodove.Unistal/reinstal pomogao.I kod mene Android, al' fercera bez greške.
Ako ti je devizni racun vezan za dolar, uplate ti dolare i ti trosis to sto imas i to je to, zar ne?Pitanje za one sa iskustvom i koji se dobro razumeju u temu - u februaru bih trebao da idem mesec dana službeno do SAD i pošto ću tamo faktički morati sve da plaćam karticom (smeštaj, obedovanja etc.) koja je najbolja opcija za to, tj najjednostavnija uz najmanje gubitaka? Određenu sumu treba kao akontaciju sa mi uplate na devizni račun... Mastercard sam ugasio i imam samo Banka Intesa Visa karticu...
Da se nadovezem na jedan svoj stariji post, u medjuvremenu sam MC Gold kreditnu koristio i u Madjarskoj (HUF) i Bosni (BAM) i skontao sam da definitivno koristi losiji kurs nego debitna MC kartica za isti dan (u jednom slucaju i na istom platnom mjestu). Doduse, razlika nije bila kao za Norvesku valutu (NOK), ali HUF je nekih 1% losiji, BAM oko 0.5%. Razlike nisu nesto velike ali postoje...Nekidan sam u Norveskoj placao Intesinom kreditnom MasterCard Gold i iznenadio sam se kad sam skontao da sam imao neku dodatnu proviziju na ovakva placanja. Ako za konverziju (NOK -> EUR) racunam MC kurs na taj dan, iznos provizije je bio nesto tipa 1.4% (dvije transakcije u isti dan, iznosi tipa ~100e i ~150e)?
Da li neko zna o cemu se radi? Da li je ovo do banke (savjetnica mi je na godisnjem pa jos uvijek nisam dobio odgovor) ili do zemlje koriscenja (ranije sam placao u Bosni (BAM) i Hrvatskoj (HRK), nije bilo dodatnih troskova, konverzija je isla tacno po MC kursu, naravno)? Da li se nesto promijenilo u medjuvremenu (mada nema ni mjesec dana kad sam karticu koristio u BiH)!?
Master. VIše radnji je prima.Master ili Amex za kreditnu kod nas? Uglavnom za kupovinu na rate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari