A zanima me kako da izmenim kod za reaktivaciju ako ne znam stari? HahhaAko si već promenio telefon, zovi kol centar.
Ako nisi, uđi u aplikaciju - idi u podešavanja i onda u sigurnost. Tu ćeš da vidiš "izmeni kod za reaktivaciju". To ti je jedan deo.
Drugi deo (ID korisnika) - odjavi se i dole u opcijama onim idi na #withKEY i gore ćeš videti ID korisnika.
Hvala za info. Sad mi je neverovatno da njihova wave2pay ne radi sa MC.Google Pay sada podržava i Intezine MasterCard kartice.
Zahvaljujem....formalno, moraš da ispuniš jedan od dva uslova
Pogledajte prilog 361831
ali ti je možda najpametnije, da odeš do poslovnice u Kolarčevoj, jer se tu isključivo bave Magnifica klijentima, i da pitaš na licu mesta - moguće da će ti dati status na tvoj zahtev
I ja sam pomislio da je tako, ali nisam siguran. Videcu sutra sta ce mi reci. Intesa mi se cini kao ok banka, u rajfu sam bio 9 godina i zgadili su mi se vise.ranije je bilo neophodno da imas prosek plate iznad neke cifre da bi dobio status magnifica klijenta ali sada mislim da prosek plate nije bitan, mozes da izaberes magnifica racun kao i bilo koji drugi... Prosek ti je verovatno bitan za limite na kreditnim i mozda kod izdavanja gold MC... Mozda i gresim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari