Šta je novo?

Banka Intesa

Poslednji dan u mesecu,ne 1.

Ako si već promenio telefon, zovi kol centar.

Ako nisi, uđi u aplikaciju - idi u podešavanja i onda u sigurnost. Tu ćeš da vidiš "izmeni kod za reaktivaciju". To ti je jedan deo.
Drugi deo (ID korisnika) - odjavi se i dole u opcijama onim idi na #withKEY i gore ćeš videti ID korisnika.
A zanima me kako da izmenim kod za reaktivaciju ako ne znam stari? Hahha
To sam tek sad skontao, da ne znam stari kod.. Možda sam ga negde i zapisao ali ne znam..
U kom formatu je kod? U smislu koliko cifara / karaktera šta već ima?

EDIT: Setih se pina za reaktivaciju nekim čudom..

Poslednja izmena:
Imam pitanje pa posto imam moby banking Inteze da pitam ovde.

Video sam u prodavnici devojka je samo mobilni prinela aparatu gde se obicno platna kartica prinosi i transakcija je izvrsena. Nista nije kucala ili potvrdjivala.

Koji je to sistem placanja . Je li Googl pay ili nesto sa mobilnim bamkarstvom ili nesto trece.

Ili je Google Pay, ili zasebna aplikacija banke. U Intesi (kao zasebnu app) imaš Wave2Pay, ali podržava samo Visa kartice. GooglePay podržava (Itesine) i Visa i MC kartice.

Beskontaktno plaćanje putem NFC, može biti gpay ili wave2pay ako koristiš intesine kartice.

Zavisi cime preferiras da placas, ako koristis inspire ili visa onda wave2pay, ako koristis mastercard onda gpay s obzirom da ga w2p ne podrzava

Onda probaj oba nacina i vidi sta ti vise odgovara

Pa mogu da prihvatim i iskustvo ovde dobrih znalaca bankarskih usluga , a ima ih.

Nema nikakve veze sa kvalitetom usluge, isto je. Možda najviše utiče NFC na tvom telefonu.
Mnogi ljudi nisu uspeli da aktiviraju Wave2Pay poslednjih godinu dana. GP radi svima.
Obe aplikacije imaju svoju evidenciju plaćanja (za GP znam neposredno, za W2P pričaju).

Pošto koristim isključivo MasterCard, nemam baš izbor. Nikada nisam koristio W2P, sa GP sam prezadovoljan. Pratio sam šta ljudi pišu u GP temi, i nemam ni jedno neuspešno plaćanje (plaćao i van zemlje).

Ja sam koristio w2p dok nije izašao gpay, sad sam na gpay. U suštini isto sve, iste funkcije isto rade, isto su pozudane itd.
Ali eto na gpay sam zbog neke lakoće aktivacije kad pređeš na drugi fon itd..

Ako je u Intesi onda je gpay bolje resenje jer podrzava i visa i MC kartice

Postovanje svima,

Treba mi mala pomoc oko paketa Magnifico. U ponedeljak planiram da napustim bezobrazni Raifiesen i predjem u Intesu, paket Magnifico. Medjutim, vidim da se odredjeni benefiti dobijaju sa prosekom plate od min 1500e. U mom slucaju prosek plate je oko 1000e. U nedoumici sam da li ce mi omoguciti otvaranje pakete po ceni od 799rsd i da imam besplatne online uplate preko mbank ili ebank aplikacije ili ce mi naplacivati te usluge posto nemam osnovni uslov za status Magnifica plata min 1500e. Ili je bolje da otvorim hit plus racun, nije ni on los.
Hvala unapred

ranije je bilo neophodno da imas prosek plate iznad neke cifre da bi dobio status magnifica klijenta ali sada mislim da prosek plate nije bitan, mozes da izaberes magnifica racun kao i bilo koji drugi... Prosek ti je verovatno bitan za limite na kreditnim i mozda kod izdavanja gold MC... Mozda i gresim...

formalno, moraš da ispuniš jedan od dva uslova
1667129260734.png

ali ti je možda najpametnije, da odeš do poslovnice u Kolarčevoj, jer se tu isključivo bave Magnifica klijentima, i da pitaš na licu mesta - moguće da će ti dati status na tvoj zahtev

formalno, moraš da ispuniš jedan od dva uslova
Pogledajte prilog 361831

ali ti je možda najpametnije, da odeš do poslovnice u Kolarčevoj, jer se tu isključivo bave Magnifica klijentima, i da pitaš na licu mesta - moguće da će ti dati status na tvoj zahtev
Zahvaljujem....
ranije je bilo neophodno da imas prosek plate iznad neke cifre da bi dobio status magnifica klijenta ali sada mislim da prosek plate nije bitan, mozes da izaberes magnifica racun kao i bilo koji drugi... Prosek ti je verovatno bitan za limite na kreditnim i mozda kod izdavanja gold MC... Mozda i gresim...
I ja sam pomislio da je tako, ali nisam siguran. Videcu sutra sta ce mi reci. Intesa mi se cini kao ok banka, u rajfu sam bio 9 godina i zgadili su mi se vise.
Hvala u svakom slucaju

moguce je da ne daju svima magnifica paket vec samo onima koji ispune gore navedene uslove...

Mislim da nije više samo u Kolarčevoj za Magnifica. Znam ljude kojima je savetnik i koji su uzimali kartice na Novom Beogradu (ne znam tačno koja ekspozitira).
Kolarčeva je katastrofa doći tamo; siguran sam da bi mnogi odustali od bilo kakve banke da moraju samo tamo da idu.

Na NBG je u airport sitiju, ali tu ekspozituru renoviraju tako da je premešteno u Jurija Gagarina

Jeste, može i u ACB, ali nisam mislio na tu :)
Mozda ta u J.Gagarina

U Zemunu u Glavnoj ulici isto imaju magnifica savetnike.

простор у Коларчевој је, како написах, искључиво за Magnifica клијенте (и кориснике сефова на тој локацији), а саветника има и у многим другим пословницама

могуће да је отворено још таквих центара

I sa hit plus racunom imas savetnika.

A javi da li su ti dozvolili da dobijes Magnifico platu iako si ispod 1500 e plate.

u belvilu u exp ima savetnik takodje

Iskreno mislim da je teze naci exp gde nema savetnika nego gde ima :)

Nazad
Vrh Dno