Koristim dve aplikacije, jedna Intesina (nova) a druga OTP banke, obe imaju zaštitu od pravljenja skrinšotova zbog nekakve "politike bezbednosti". Tačno što kolega reče štite nas od nas samih. Pa ja iovako imam zaštitu na fonu, a i za logovanje, obesmišljeno za fon dok preko kompa mogu da izvučem skrinšot.🤔🙄U novoj aplikaciji na žalost ne može, štite nas od sebe samih…![]()
Да ли је могуће направити скриншот у апликацији. Ја не успевам, није дозвољено. Прошла је могла.
Lansiranja!!??Obaveštenja za kartice još nikome ne rade koliko znam, iako je prošlo maltene pola godine od lansiranja nove aplikacije.
Ja ću morati da promenim banku ako ugase staru aplikaciju, pošto dosta stvari sada odrađujem upravo preko nje, jer ova nova je puna bagova i ne želim da se zezam sa svojim novcem i gledam u pasulj da li će nešto da se zezne, pa da moram da idem u banku i raspravljam se sa njima.Bilo bi lepo da ostave staru aplikaciju ali njeno gašenje je neminovno do kraja godine.
Jedini 100% siguran iznos će biti na izvodu.Bio sam u Ukrajini 6 dana, plaćao sam većinom karticom.
Posle sam uporedio iznos koji piše da je skinut u wave2pay aplikaciji i mobi, u mobi je nešto veći. Kontam da u mobi uračunaju i proviziju, za koju sam iskreno mislio da je nema kad se plaća karticom. Nije velika ali ono, ima je.
Negde sam video da nema naknade, ali eto iznos se razlikuje u dve aplikacije. Možda je to neka konverzija jer valuta nije u eurima koju radi sama Visa. Ne znam, ako neko zna bio bih zahvalan da mi objasni.
Jel i dalje pametnije plaćati karticom nego dizati pare pa pretvarati u eure pa onda u lokalnu valutu tamo kad dođeš?
Takođe nekako mi se brže ažurira realno stanje novca u wave2pay nego u mobi. I obaveštenja kad nešto trošim prkeo kartice odmah stižu na wave2pay, odlično radi i plaćanje preko fona, nadam se da neće dirati tu aplikaciju.
Placao si sa dinarskog racuna?Bio sam u Ukrajini 6 dana, plaćao sam većinom karticom.
Posle sam uporedio iznos koji piše da je skinut u wave2pay aplikaciji i mobi, u mobi je nešto veći. Kontam da u mobi uračunaju i proviziju, za koju sam iskreno mislio da je nema kad se plaća karticom. Nije velika ali ono, ima je.
Negde sam video da nema naknade, ali eto iznos se razlikuje u dve aplikacije. Možda je to neka konverzija jer valuta nije u eurima koju radi sama Visa. Ne znam, ako neko zna bio bih zahvalan da mi objasni.
Jel i dalje pametnije plaćati karticom nego dizati pare pa pretvarati u eure pa onda u lokalnu valutu tamo kad dođeš?
Takođe nekako mi se brže ažurira realno stanje novca u wave2pay nego u mobi. I obaveštenja kad nešto trošim prkeo kartice odmah stižu na wave2pay, odlično radi i plaćanje preko fona, nadam se da neće dirati tu aplikaciju.
Tako sam i mislio, hvala.Jedini 100% siguran iznos će biti na izvodu.
Prema mom iskustvu, u zemljama gde su široko prihvaćene kartice, Ukrajina je sigurno među njima, definitivno se više isplti upotreba kartica nego menjačnice.
Okej ima smisla. Sa dinarskog.Placao si sa dinarskog racuna?
Pisao sam ranije, i ja sam provalio to skoro tek. Iznos koji vidis u wave2pay nije tacan, tj tu racuna po nekom super kursu i notifikaciju dobijes istog trenutka kad platis. U mobi aplikaciji mozes da vidis pravi iznos koliko ti je skinuto, npr za eur je kurs oko 120din(onaj EUR prodajni valjda).
Bukvalno sam ziveo u zabludi misleci da nema potrebe za deviznim racunom, jer mi kurs bude tipa 118 kad placam u inostranstvu, a zapravo nije tako.
Ne razumem, za šta?Razmotri kreditne kartice, zavisno od paketa koji imaš
mora poseban račun za internet karticuДа ли се на основном девизном рачуну може додати интернет картица?
Да на том рачуну имам и Visa Clasic и Visa internet картицу.
Ako ti je potrebna kartica za plaćanje u inostranstvu, i preračun u EUR praktično po srednjem kursu.Ne razumem, za šta?
odeš u aplikaciji na: Podešavanja>Profil>Moja banka, i ispod oznake Moja ekspozitura, klikneš na IZMENI EKSPOZITURUInače mi je jutros stigao mail da imam savetnika u ekspozituri u Batajnici 😂
Jeste Batajnica deo Zemuna, ali kroz istu nisam prošao godinama, a kamo li nekad bio u nekoj ekspozituri tamo.