Da, neko je nedavno pominjao da neka banka preuzima CA (ali zaboravio sam koja).
Inace, jedno lose iskustvo sa CA... Svojevremeno sam kod njih uzimao ono godisnje putno osiguranje (par godina uzastopno), uz to osiguranje se po automatizmu otvarao dinarski i devizni racun. Jednom sam cisto iz neke navike provjerio stanje racuna na bankomatu (znao sam da je 0, ali htio sam da vidim da li je kartica aktivirana) i to se placalo 15 dinara. Tek nakon nekog vremena (mozda pola godine do godinu) sam saznao da sam otjerao racun u minus za tih 15 dinara i uredno platio sa kamatom. Tek par godina nakon toga sam saznao da su me u medjuvremenu upisali na kreditni biro zbog tih 15 dinara "duga".
Ne treba da pominjem da sam u prethodnih 10-ak godina koristio bezbroj kreditnih proizvoda (ukljucujuci i jedan stambeni kredit) bez ijednog dinara duga, sve uvijek uredno otplaceno, i onda me te ljige ubiljeze na vrlo dug period (proslo je vise od 5 godina, jos nije obrisano, mada je po nekim clanovima zakona trebalo, ali ko zna kako to funkcionise).
Malo je reci da sam frustriran zbog ovog gore i dan danas. Sve stoji da je greska iskljucivo moja (posledica ciste neinformisanosti, sto se meni rijetko desava, ali eto), ali ne bi mi bilo krivo da me za tih par godina "druzenja" nisu smarali SMS porukama svakih mjesec-dva za raznorazne gluposti (ukljucujuci retardirano cestitanje rodjendana i sl.), a da nisu mogli da posalju "gospodine vole konje majmune bla bla, molim vas da izmirite famozni dug od 15 dinara" prije nego su me upisali na kreditni biro u duznike.
Da me neko pogresno ne shvati, ne kazem da su nuzno losa banka za sve (prosto nemam dovoljno licnog iskustva da to tvrdim), ali iz onog sto sam cuo indirektno od par ljudi kod njih, prilicno su prasinarska banka, zaposleni su cesto dosta neprofesionalni, razliciti arsini sa razlicite klijente itd. itd. (iako bi se covjek na prvu zavarao da se radi o ozbiljnoj banci, daleko su od toga).
Eto, cisto da podijelim svoje skromno iskustvo sa njima, iako je malo offtopic.