to je već pominjano na prethodnim stranama, i siguran sam da je u pitanju neobaveštenost intesinih službenikaMorao sam i MC kreditnu da ugasim jer je bila vezana za devizni racun.
Kontakt centar, kazi da si dobijao ponudu za magnifica paket i da zelis da uzmes. Super korisna stvar, bar je meni bila i za stambeni a i ovako kada treba nesto da se zavrsi.Do sada sam odbijao Magnifica kad su nudili. Prvi put sad imam situaciju da moram tamo sa nekim da porazgovaram, da probam da optimizujem broj računa. Ili da ih pozatvaram.
Koji je najlakši način da se u Intesi dogovori neki razgovor, a da ne dobijem nekoga ko prati stablo na papiru? Tj da li će da pogledaju moje račune, pa mi daju nekoga ko će pokušati da me zadrži ili će random da mi daju nekoga?
Kontakt centar, kazi da si dobijao ponudu za magnifica paket i da zelis da uzmes. Super korisna stvar, bar je meni bila i za stambeni a i ovako kada treba nesto da se zavrsi.
Nisam razumeo bas za zadrzavanje? Nisu operateri pa da nude nesto van ponude da bi ostao.
Da potvrdim ovo, ugasio sam devizni racun, i receno mi je da cu deviznu potrosnju po kreditnim karticama morati da izmirujem na salteru banke.to je već pominjano na prethodnim stranama, i siguran sam da je u pitanju neobaveštenost intesinih službenika
naime, MC kreditna i niti jedan devizni račun, nisu ni u kakvoj vezi (osim kad kroz aplikaciju prebacuješ €, što možeš i na šalteru)
da gasiš ceo HIT, onda bi morao i MC
edit: zvao sam sad kol centar baš za kartice, i tačno je to što napisah
Tako je uvek bilo, revolving rata se skida samo sa dinarskog, jer je on jedini vezan za MasterCard karticu (izdatu u okviru HIT)Nema mi ovo logike. Jednom sam zaboravio da uplatim deo duga na kraditnu, i skinuli su mi onih obaveznih 5% sa dinarskog računa. Uradili su konverziju u eure direktno.
Mene je pitala zašto želim da ugasim račune. Rekao sam da ne želim više da ih koristim.Zanimljivo je da nemaju nikakav upitnik o razlogu gašenja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari