Šta je novo?

Banka Intesa

Link iz Intesa Mobi aplikacije me vodi na play store gde se aplikacija zove Intesa Mobi 2.0. Tu samo imam dugme otvori koji me vraća na Intesa Mobi aplikaciju, verzija 2.0.69. Da li je to ok verzija, nigde ne mogu da nađem IPS? Android je u pitanju.

Update, verzija aplikacije na mom play store-u je iz decembra 2019, tako da verovatno treba da sačekam update.

iOS verzija je 2.0.44 od 11/06/2020

Treba vremena da se to propagira kroz AppStore za sve korisnike

Poslednja izmena:
Kod nove movi aplikacije kada odete na nova placanja, da li vam u polju za adresu pise mesto a u polju za mesto adresa? Takodje jos uvek nisu sredili spisak/mapu lokacija. Vise od godinu dana ne mogu to da nameste...

Probao da platim objedinjenu naplatu doso do plati i tu vrti neko vreme i izbaci neku gresku. Em medju zadnjima izbacuju em im ne radi kako treba, slepci!

Jok. Kod mene ni na jednom uređaju nema apdejta

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Ne žuri sa update, svejedno ne radi. Pokušao sam dva puta isti račun. Prvi put greška u obračunu provizije, drugi put greška u izvršenju transakcije. Dva put puklo, na različitom mestu.

Užas. Bukvalno im ništa ne funkcioniše iz prve.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Prvi mačići se u vodu bacaju [emoji23]

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Ja platnih dva računa sad, prošlo je ok. Status - konačno realizovano.

Poslato sa S10 Lite

Ja skinuo novu app, platiću sa ženine Unicredit app [emoji23]

s10e on Tapatalk pro

Treći pokušaj i treća greška. Ovog puta "greška prilikom čuvanja detalja plaćanja".

Kod žene na app ima ips plaćanje ako sam dobro video.

s10e on Tapatalk pro

I kod mene ima unicredit...
457999fca37a08aaa183bfabe0a46594.jpg

Koja je provizija kada se placa skeniranjem?

Ne plaća se provizija.

Poslato sa S10 Lite

Poslednja izmena:
Prijatno iznenadjenje

Ne plaća se ni u jednom slučaju kod banke intese valjda? Barem ja nisam imao šta god da sam plaćao

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Ne placa se. Ja se iznenadio kad sam skontao da se kod drugih placa, mislio sam da je po defaultu to svima besplatno. Eto, nesto lepo od Intese haha

Videću kako to funkcioniše na nisu kada budem sipao gorivo.

s10e on Tapatalk pro

Nema još uvek IPS na NIS pumpama. Jedino njihovom Drive.GO aplikacijom da platiš ako ima aktivirano na toj pumpi gde sipaš

Malo ne vidim smisao u IPS Pokazi, pa ni Skeniraj u maloprodaji. Mozda ne razumem kako ce bas taj sistem da radi, ali kad vec skoro sve banke imaju NFC placanja, a sve veci broj telefona NFC, zasto samo ne iskoristiti to. Cak je i zgodnije i bez provizije je. Od kada je poceo ovaj cirkus sa epidemijom, navikao sam se na to, kako bih sto manje stvari nosio po dzepovima i dodirivao, a sve veci broj prodavaca je poceo da stavlja terminale na dohvat ruke kupcu.

Mts prošao, struja prošla, infistan prošao, sbb platio karticom. Sve skupa 3 minuta za plaćanje računa [emoji854]

s10e on Tapatalk pro

Kupcu je svakako bez provizije, prodavcima će biti jeftinije da izbegnu kartice.

Sad čekamo pojednoatavljenje upotrebe i jednostavnu aplikaciju za generisanje QR kodova za naplatu kako bi fizička lica mogla međusobno da ih koriste.

Vrh Dno