Šta je novo?

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Igra zasnovana na filmu na kojoj radi i veliki deo filmske ekipe, kao i sam James Cameron. Igra ce se najverovatnije pojaviti paralelno sa filmom, odnosno oko 18. decembra.

temp1597.jpg

James Cameron's Avatar: The Game is the official videogame based on the highly anticipated film James Cameron's Avatar. The videogame will take you deep into the heart of Pandora, an alien planet that is beyond imagination. Gamers will encounter the Na'vi, Pandora's indigenous people and discover other life forms the likes of which have never been seen in the world of video games before. When conflict erupts between the RDA Corporation, a space-faring consortium in search of valuable resources, and the Na'vi, gamers will find themselves thrust into a fight for the heart of a planet and the fate of a civilization.

Features
  • Immerse yourself in James Cameron's world -- Peer deep into the heart of Pandora and see James Cameron's universe, from your own perspective.
  • Engage in a massive conflict between two worlds -- Fight for you cause; RDA or Na'vi. Customize more than 60 RDA and Na'vi weapons, combined. Choose your skills: 20 for each clan. Drive all of the vehicles and ride the animals. Expand the battleground in online multiplayer.
  • Develop your character and acquire new skills -- Create your very own character and acquire skills as you progress through the game.
James Cameron is currently working on both the "Avatar" movie and the video game, and while I have given up hope of ever seeing the trailer for the film, we now have three new screenshots from the game.

The pictures are provided by The Daily Telegraph and are a look at the world Cameron created for both the game and 3-D film. Using the same designers and artists on both projects, the landscapes feature lush rainforests with 1,000 foot-tall trees, floating mountain ranges and massive stone arches.

"Avatar" is set in the 22nd century on a moon called Pandora which orbits a giant gas planet and where humans can't breathe the air. A paralyzed marine (Sam Worthington) agrees to exist as an Avatar, a genetically engineered hybrid controlled with a mental link.

Published by: Ubisoft
Developed by: Ubisoft
Release Date: December 2009
Genre: Action

Homepage
Tema posvecen filmu

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7IsfjoxheUU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7IsfjoxheUU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Screenshots
51738_Avatar-Screenshot-02.jpg

51737_Avatar-Screenshot-01.jpg

51739_Avatar-Screenshot-03.jpg

Poslednja izmena:
Meni taj Avatar nešto ne obećava... Vožnja kroz džunglu (Predator), sa vozilima iz Aliena, plus psihodelični dinosaurusi (Park iz doba Jure na LSD-u). Ali ok, to je Cameron, valjda će film biti gledljiv :)

Far Cry meets Alien on Jurassic Park tropical planet. :p

Da li se zna hoce li biti mesecne pretplate ili ne za ovaj MMO?

Od kada pratim igrice za comp, a pratim ih dosta dugo, nisam bio svedok ni jedne dobre igrice koja je trebalo da prati neki film.

Drogirani dinosaurusi (meni) skroz kvare utisak :S:

Pa pre nekoliko godina kada je pocela prica o snimanju Avatara, internetom je kruzila prica kako je Cameron odushevljen konceptom MMORPG igara i kako planira da radi na igri koja ce biti MMORPG koja ce izatji uporedo sa filmom.

Mada iz informacija o igri cini mi se da nece biti full MMORPG igra nego nesto slicno Battlefieldu sa skilovima i vecim brojem igraca. Mada po featuresima moglo bi biti i nekog craftinga ili bar budzjenja oruzja i opreme.

• Immerse yourself in James Cameron's world -- Peer deep into the heart of Pandora and see James Cameron's universe, from your own perspective.
  • Engage in a massive conflict between two worlds -- Fight for you cause; RDA or Na'vi. Customize more than 60 RDA and Na'vi weapons, combined. Choose your skills: 20 for each clan. Drive all of the vehicles and ride the animals. Expand the battleground in online multiplayer.
  • Develop your character and acquire new skills -- Create your very own character and acquire skills as you progress through the game.

Poslednja izmena:
A to je ona igra/film koja je bila proglashena za Most disappointing na GT... Dodushe to je bilo zbog toga shto je nisu pokazali, ali ajde.

Meni ovo fino izgleda na shotovima, videcemo kakva ce biti realizacija.

Poslednja izmena:
Ja vise ocekujem od filma posto je za njega podignut nevidjeni hype. Igra i da omane nije neki propust.

Pa sličan hajp je bio i za Terdžu, pa vidiš da se retko kome đasvi!

Pa nije ista vrsta, ovo je Kamerunu prvi film posle 12 godina i mnogo toga je ulozeno u film i efekte na filmu. A sto se tice hype-a mislim na hype tipa da se Piter Dzekson, Spilberg i Lukas odusevljavaju na Kamerunovu opremu i Deni Bojl i Ridli Skot koji padaju sa stolice na neke odlomke iz filma koji su im prikazani i tako to. Mislim da ce mozda sve to biti opravdano ne bas uz tolike najave ali najverovatnije ce ovo biti novo Kamerunovo remek delo. Ipak ima dosta kultnih filmova iza sebe. A sto se tice igre kao sto sam i rekao i da omane nece biti nesto strasno.

Pa nije ista vrsta, ovo je Kamerunu prvi film posle 12 godina i mnogo toga je ulozeno u film i efekte na filmu. A sto se tice hype-a mislim na hype tipa da se Piter Dzekson, Spilberg i Lukas odusevljavaju na Kamerunovu opremu i Deni Bojl i Ridli Skot koji padaju sa stolice na neke odlomke iz filma koji su im prikazani i tako to. Mislim da ce mozda sve to biti opravdano ne bas uz tolike najave ali najverovatnije ce ovo biti novo Kamerunovo remek delo. Ipak ima dosta kultnih filmova iza sebe. A sto se tice igre kao sto sam i rekao i da omane nece biti nesto strasno.

Gledao sam trailer za film (ugrabio sam tih 15 min dok ga nisu skinuli zbog autorskih prava) i meni ono ama baš ne obećava dobru zabavu.

Film je mešavina diznijevske animacije i loženja na spektakularne specijalne efekte uz mnogo pucanja, akcije i ostalih lowIQ gluposti. Nije ovo remek delo, ovo je tezga. Treba Kamerunu nova kuća...

Ma znam, i ja sam se smorio kad sam ga odgledao, vec sam pisao u drugoj temi o tome. A i igra nije nista posebno ali ko zna, mozda sve to na kraju i ispadne odlicno.

Bolesno koliko je dobro urađeno!

To si odlicno rekao :D bolesno je nema sta, sve te dugine boje, samo da ne bude igra kao kad homer polize zabu :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
To si odlicno rekao :D bolesno je nema sta, sve te dugine boje, samo da ne bude igra kao kad homer polize zabu :D

Zeznuo sam se... otvorio sam bio dva prozora. Za Avatar film i igru i gornji komentar se odnosi na trejler za film :)

Mhm, čudno izgleda film a i igra...Možda je Džejms polizao žabu ili počeo da se druži sa Hofmanom:p

Делује јако глупо али ћу сигурно гледати филм а вероватно и пикати игрицу :).

S obzirom kako je glup scenario ono sto su prikazali u trejleru deluje bruka dobro.

I meni izgleda tupavo,ali ko zna...

hm,stavio na skidanje pa javljam utiske....nervira me sto su svi download linkovi prilicno spori....

Probao sam demo, igra me podsječa na Lost Planet.
Grafika je odlična, ali i nešto zahtjevnija. Kod mene na 1680x1050 sve max se kreče od 35 do 60 fps-a.

Vrh Dno