Šta je novo?

Pa jel neko na kraju igrao licno pa da kaze kakva je igra? posto je film nesto najbolje ikada snimljeno..

Igrao sam demo i meni se svideo. Al, ja sam mator, meni je sve lepo i sareno.
Meni se S.t.a.l.k.e.r nije svideo, a drugi isekose vene za tom igrom.

I meni se igra svidela,sta ja znam,sve je lepo i sareno,mnogo podseca na lost planet,samo da je izlece...

Ja moram da pohvalim film Avatar gledao sam ga u Bioskopu doduse obicnu ne 3D verziju filma topla preporuka.A sto se tice igre voleo bi da je probam posle odgledanog filma mada vidim da su je napljuvali.

Ja moram da pohvalim film Avatar gledao sam ga u Bioskopu doduse obicnu ne 3D verziju filma topla preporuka.A sto se tice igre voleo bi da je probam posle odgledanog filma mada vidim da su je napljuvali.

Kakve veze ima sto su je "pravi" gameri napljuvali. Ako ti pase demo, samo peglaj.

Ja sam skontao da netreba uopste davati mnogo paznje na ocene "pravih" gamera za pojedine naslove...

'igrao 15min i uninstalirao...koje djubre'
ovako neki pro review? :D
jel se pojavio lek koji valja da se ne cimam za dzabe?

Videh juce originalnog Avatara u prodavnicama "Plato" po ceni 4.000 dinara.
Mnogo para za prave gamere, jel da?

4000 dinara + 300 evra za nVidia 3D Vision cvikere + 300 za 3D monitor ;)

ja evo žalim disk na koji sam je narezao (xbox), igra je čista glupost. gameplay 0 (probao i na PC-u demo)

ja je sad instaliram. odigracu je makar na silu, samo zbog filma :D

Gledao sam negde neki interview Kamerona gde prica da je on hteo da igra bude iz prvog lica, ali su ga uverili da to nije dobar izbor. za koga pitam se bas...

Gledao sam negde neki interview Kamerona gde prica da je on hteo da igra bude iz prvog lica, ali su ga uverili da to nije dobar izbor. za koga pitam se bas...

Iz cijeg prvog lica. Onih dobrica sa Pandora planete ili onih skotova sto se prodaju za sitnu lovu, bez obzira na posledice.

Kupio si igru?

Da li je moguce da ovo jos ne moze da se izleci ? Briga me za igru ali brine me buducnost tj. da li je ovo kraj gaminga na PCu za narodne mase ? :S:

Da li je moguce da ovo jos ne moze da se izleci ? Briga me za igru ali brine me buducnost tj. da li je ovo kraj gaminga na PCu za narodne mase ? :S:

Daleko smo mi od kraja :)
Jedan od razloga zašto ovo nije izlečeno je sam kvalitet naslova. Igra jednostavno nije toliko popularna da bi se njoj posvetilo vreme potrebno za razbijanje kompleksne zaštite koju koristi.
Inače čitao sam da postoji mogućnost da Assasins Creed 2 koristi ovu zaštitu. Ali u tom slučaju svi će se baciti na pronalaženje leka.
Sve u svemu za narodne mase zima je još daleko.

Daleko smo mi od kraja :)
Inače čitao sam da postoji mogućnost da Assasins Creed 2 koristi ovu zaštitu. Ali u tom slučaju svi će se baciti na pronalaženje leka.
Sve u svemu za narodne mase zima je još daleko.

Tim pre, treba da se posvete Avatar-u.
Ubisoft je uvek prednjacio u zastitama.

Stvarno je chudno da nisu josh nashli lek za ovu igru. Kapiram da je nova zashtita i da igra mozda i nije neshto, ali mislim da bi to trebalo da bude pitanje chasti da se reshi takav problem.

Jedan od razloga zašto ovo nije izlečeno je sam kvalitet naslova.

Ne bih se slozio da je kvalitet razlog zasto ovo jos uvek nije "izleceno". A i sam Avatar je trenutno svetski fenomen, tako da bi u interesu svake grupe na sceni bilo da ovo sto pre vakcinise. Moje misljenje je da je problem upravo u zastiti koja je koriscena. A ono sto me jos vise uznemirava su nadolazece igre iz UbiSoft-a, koje bi trebalo da koriste istu zastitu (Splinter Cell: Conviction, Assassin's Creed 2, Prince of Persia: The Forgotten Sands...)

ne bih bas pljuvao toliko kvalitet.....u SK je igra meseca

Za SK:
Kao prvo, konkurencija je bila zaista "opasna".
Kao drugo, tu titulu je ponela upravo iz razloga da je Avatar trenutno fenomen u celom svetu.

kao sto je film ****** pa opet je dobar u neku ruku...pretpostavljam da je i igra takva tako da ne moze da bude 'uuuuu totalno ******' , mora da postoji neki razlog zasto je povukla tu titulu

Sad me jos vise ubedariste za Splinter Cell: Conviction, Assassin's Creed 2, Prince of Persia: The Forgotten Sands... :(

Ja jos razmisljao o novoj grafickoj recimo neki Fermi. :(

James Camerons Avatar The Game sa lekom se konacno pojavio

Ma koji GameSpot! :mad:
Ne volim njihove ocene jer ih prodaju... Verujem samo svojim ocima! :d

Jedva cekam da probam igru!:cigar:

Nakon 45min mogu da kazem da igra uopste nije toliki ocaj ko sto pricaju, sve ide glatko u 1680x1050 ultra high, napucavanje je manje vise ok, nervira me sto nema zuma na desni klik, ili sam nesto predvidio. Ima tu i kao nekih rpg elemenata, levelovanje, magije i sl. Nista spektakularno al nije ni ocaj, odigracu ako zbog niceg drugog onda zbog kretanja kroz Pandoru, *** ipak sam veliki fan filma ;P

Poslednja izmena:
Vrh Dno