Šta je novo?

Kod mene ide zvuk, ali nema slike na ekranu.

Evo sta kaze u infou za igru:

1.1.3 Supported Video Cards at Release Time:

NVIDIA GeForce™ 6 Series - GeForce 6800 Ultra, 6800 GT, 6800
NVIDIA GeForce™ 7 Series - GeForce 7950/7900/7800/7600 Series
NVIDIA GeForce™ 8 Series - GeForce 8800 Ultra, 8800 GTX , 8800 GTS, 8800 GT,
8800 GS, 8600 GTS, 8600GT, 8500 GT
NVIDIA GeForce™ 9 Series - GeForce 9600 GT, GeForce 9800 GTX
NVIDIA GeForce™ 200 Series - 250 GTX, 280 GTX

ATI® RADEON® X1000 series - X1650, X1800, X1900, X1950
ATI® RADEON® HD 2000 Series - HD 2600, HD 2900, GT/XT
ATI® RADEON® HD 3000 Series - HD 3850, HD 3870, HD 3870 X2
ATI® RADEON® HD 4000 Series - HD 4870, HD 4850 X2, HD 4870 X2

Ima li neko 5XXX seriju , a da mu radi igra ?

Poslednja izmena:
Kod mene ide zvuk, ali nema slike na ekranu.

Evo sta kaze u infou za igru:

1.1.3 Supported Video Cards at Release Time:

NVIDIA GeForce™ 6 Series - GeForce 6800 Ultra, 6800 GT, 6800
NVIDIA GeForce™ 7 Series - GeForce 7950/7900/7800/7600 Series
NVIDIA GeForce™ 8 Series - GeForce 8800 Ultra, 8800 GTX , 8800 GTS, 8800 GT,
8800 GS, 8600 GTS, 8600GT, 8500 GT
NVIDIA GeForce™ 9 Series - GeForce 9600 GT, GeForce 9800 GTX
NVIDIA GeForce™ 200 Series - 250 GTX, 280 GTX

ATI® RADEON® X1000 series - X1650, X1800, X1900, X1950
ATI® RADEON® HD 2000 Series - HD 2600, HD 2900, GT/XT
ATI® RADEON® HD 3000 Series - HD 3850, HD 3870, HD 3870 X2
ATI® RADEON® HD 4000 Series - HD 4870, HD 4850 X2, HD 4870 X2

Ima li neko 5XXX seriju , a da mu radi igra ?

Jesi instalirao patch koji se pokrece kad krenes da startujes igru?

Vidim ja da je neka komedija od grafike. :D

Nisam gledao fil al igra mi se svidja svet je bas lepo uradjen grafika na nivou nije neka prica al bar ima svasta nesto da se vidi:D

Grafika izgleda loshe iako ima bash mnogo detalja i texture su dosta visokog kvaliteta. Shaderi su nekako jadni... U pochetku je bilo malo teze naviknuti na to da je lik stalno sa leve strane :) Posle je na sredini. Animacija likova je skrnava, ali je interesantno odigrati zato shto moze da se vidi Pandora. I da, letenje na banshee/ikranu je skroz loshe odradjeno - da bi mogao da ponire ili se penje, mora da se drzi istovremeno i ubrzanje?!?

Jesi instalirao patch koji se pokrece kad krenes da startujes igru?

Posle instalacije igre, uradio sam neki update eu/us ( 170Mb). Nakon prvog startovanja uradio sam manual act.....n i nakon toga krene igra. Crna slika, a u pozadini se cuje zvuk ?
Koji patch treba da se metne?

^Ja sam isto uradio i radi.

Na stranu tehnikalije, igra je prilicno dosadna prvih sat vremena, klasican "javi se peri/miki/ziki i tako u krug" gameplay u kvazinelinearnom okruzenju gde mozes da se kreces samo predvidjenim stazama. Animacija protivnika je bas losa kao i samo napucavanje. Kad se oni kerovi priblize nema nacina da ih izbegnes, nema izmacinjanja u stranu itd. klasicna igra po filmu, ko se zesce lozi na film odigrace do kraja, ja cu verovatno jos jednom u bioskop a ovo uninstall. :)

ma ja sam video još na xbox-u da igra ništa ne valja, "ajd vamo ajd tamo" princip.
samo sam bacio DL disk bezveze, ali ko i što je neko rekao "konkurencija" se baš potrudila, ovo je verovatno najjadnija igračka sezona dosad.

Dark Void vidim da je izašao za box sinoć, i možda MassEffect2 (iako mi je kec uber dosadan i glup) pa možda bude nešto i da se igra. Najbolja stvar je ta što ćemo uštedeti pare jer za igranje je i dalje sasvim dovoljna 4850 (to sam primetio). nema još potrebe za 5000 ili 300-tkom.

Igrao sam malo i ne svidja mi se. Definitivno nije igra za mene.

Uradio sam deinstalaciju, ponovo instalirao, povukao je update sa interneta ( ne onaj iz foldera) i sve radi kako treba. Odigrao sam sat vremena, odustao od dalje igre, a kcerka je nastavila da igra.

???

Sve odradih,igra radi imam najnovije ati drajvere 9.12 za moju 4890-ku,ali mi je dupla slika tokom igre,sto daje utisak zamucenosti,ima li ko takav problem i sta da radim????patch-ovao sa onim 1.01v.

Poslednja izmena:
Posle procitane pljuvacine ovde ipak odlucih da je odigram i sta reci super me je zabavila zavrsio sam je kao Strumf, moze i kao marinac mozda probam i to. Grafika je odlicna posebno priroda. Radi lepo u 1920 x 1080 sa 4X AA.

Preporucujem da probate, meni se dopala.

Poslednja izmena:
True, da nije takvih filmova svet bi bio mnogo lepse mesto za zivot, odgovorno tvrdim. A i tekst je fenomenalan, mogao sam ga i ja napisati posle procitanih par stranica ovde, cak i bolje.

Fuad je ***** i to sada mogu odgovorno da tvrdim - kakve veze ima Nvidija 3D Vision sa time shto je on gledao u bioskopu?!?

Da se razumemo, Nvidija 3D vision je odlichan proizvod za kucnu upotrebu - jeftin i daje odlichan kvalitet sa LCD monitorom od 120 Hz. U 3D digitalnim bioskopima, samo jedna tehnologija se moze smatrati analogom 3D vision-a i to je Xpand 3D (jedina rasprostranjena shutter tehnologija 3D bioskopa). Chak i da uzmemo u obzir da je Fuad gledao film u Xpand 3D tehnologiji, to nema nikakve veze sa Nvidijom.

Nvidija je napravila odlichan potez sa 3D Vision naocharima zato shto je omogucila igranje igrica u 3D stereo rezimu.

Fuad nema pojma o 3D stereo tehnologijama i lupa. Ako je tako dobro upucen i u hardver jao onima koji ga chitaju.

@borat
Da fak? Gde se ti covece informises??? Batali te hejtere i egoiste, idi gledaj film, imaces 5 puta bolji uzitak nego sto ti igra pruza.;)

Dobra igrica ,i film takodje(a moram da priznam da mi se nesvidja svasta),tako da ako se neko dvoumi da li da je igra ili gleda film,neka uradi to .Uvek je bolje da sami donesemo sud o necemu nego da slusamo tudje komentare.Sto ljudi ,svako ima neko svoje misljenje doneseno iz ko zna kog razloga.Vec nekoliko puta su me tudji komentari ,nakon odigranih igrica,ubedili da je najbolje probat pa donet sud...

Bas tako ovde toliko ima hejtera i pljuvaca da samo letimicno bacim pogled na topik o igri koja me interesuje i probam je sam. Toliko puta se i meni desilo da mi se igra smuci pre nego sto sam je i probao jer je ispljuvana od strane suvise "cool" likova kojima je sve to bljak. Ko vise ispljuje, veci mangup. :vomit:

^ Istina. Cini mi se da su neki ljudi toliko sujetni da im je najbitnije napisati/reci da je nesto sr*nje samo zato sto se svima ostalima svidja. Ne znam kakav je uzitak uskratiti sebi jedno ovako kreativno zadovoljstvo kao sto je Avatar, samo da bi bio hejter... sto btw uopste nije kul kao sto oni o sebi misle.

Upravo sam presao igru na strani "plavih" i mogu reci da nije toliko losa koliko je pljuju..jedino mi se kraj ne svidja nikako :(

Koliko me je film odusevio toliko je igra prosecna..

I ja imam taj neki osećaj.

Nego, prelistavao sam temu pre par dana i ne videh da li ste pominjali gde se uključuje AA? U opcijama u igri imam samo None, a igra vapi za anti-aliasingom...

I ja imam taj neki osećaj.

Nego, prelistavao sam temu pre par dana i ne videh da li ste pominjali gde se uključuje AA? U opcijama u igri imam samo None, a igra vapi za anti-aliasingom...

Kako, pa imas u opcijama AA. Ja kad ukljucim AA fps je dosta bedan, sa iskljucenim AA radi ok. Inace igra je ******:D

Ma znam da ima, ali mi se pojavljuje samo none, ništa više. Na primer, kad biram rezoluciju, dobijem padajući meni sa 1024x768, 1280x1024, 1680x1050 itd., ovde ič.

Vrh Dno