Šta je novo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
... ili da nam svima treba moderatorski kardio-vaskularni sistem da bi uzivali u nasim bioskopima.:D

Za otprilike 2 nedelje mozda svratim nakratko u Bg.Kako se krecu cene ulaznica i kad su projekcije?

Znam za Rodu da su projekcije na svaka 3 sata, krecu od 12, 15, 18, 21h. Ulaznice cini mi se da je neko spomenuo 350din

u rodi sve projekcije u 12h su 300din sve ostale 350 a izgleda da je od 21h 400din,na usce ne znam dal je ova cena u svim terminima i svim danima al je cena 340din + 100din za naocare ako nemas svoje, onda je ukupna cena 440din :)

Poslednja izmena:
Ja danas rezervisao 4 mesta za Rodu, za 18h. Jel ima neke fore sa popustima, tipa: za studente/penzionere/grupice i sl? :D

50% je popust sa licnom katom iz novog sada u Rodi, svi koji uzimaju karte ponesu licnu kartu ako su iz ns i dobiju 50% popusta

U tuck'u je isto prva u 13:30h 300din a ostale 16:45,20:00,23:15 su 350din

Hvala! Osecam se blazeno.
Javicu utiske...

javi, i da vidimo dal stvarno daju 50% ili je to reklama :)

evo cenovnim za 3d na uscu
subota, nedelja, praznici 470din
radni dani 440din
utorkom ceo dan za sve 340din
radnim danima za penzionere preko 60 godina,decu do 14 godina i studente 340din
invalidi 220din

Ok ljudi puno vam hvala:wave:
Odgledao sam film u kucnoj reziji,ali moram da vidim kako izgleda taj 3D.Uz svo ono zelenilo,verovatno cu teska srca napustiti bioskop po zavrsetku projekcije.:d

Evo koje je naocare koristio Cameron na premijeri u Japanu.

500x350-3.jpg

da da, ali to je u Japanu, da je dosao u Srbiju bile bi druge cvike,
zamisli dodje ovde, ono cvike masne, neko jeo burek pa ih izmastio, a uz to jos i ne rade, pa dok mu podese da rade ima da se obraduje kad kroz njih vidi nesto 3d .... jedino da ponese svoje :p

Poslednja izmena:
Zna li neko da li u blizini zeleznicke stanice (autobuske stanice) u starom Beogradu postoji neki 3D bioskop u kome se pusta avatar?

Pa sad, 'blizu' je relativan pojam.
Prošetaš se do Tuckwood-a ili Doma Sindikata.

U Rodi je sve uracunato u cenu karte, usce posebno naplacuje, treba ih pitati dal mozes da ih zadrzis posle projekcije kad ih vec placas posebno ,)

Ponedeljkom vam je u Rodi popust, tako da je projekcija u 21 300 din.

Nigde ne možeš da zadržiš naočare posle projekcije. Nisu uopšte toliko jeftine i prilično su rigorozni u skupljanju istih pre nego što te puste da izađeš iz sale.

Zna li neko da li u blizini zeleznicke stanice (autobuske stanice) u starom Beogradu postoji neki 3D bioskop u kome se pusta avatar?
Како чудно звучи то "Стари Београд" :D

Ако се већ цимаш до Београда мислим да вреди потрошити још пола сат, максимум сат до неког доброг биоскопа типа Kolosej.
Надам се да ће ово помоћи :wave:
bioskopi-1.jpg

Jel su za sve projekcije u Rodi karte bez numerisanih mesta (znam da za termin u 15h nema numeracije)??

U 21h su numerisana. Za onu između ne znam, nisam tada išao.

Ако се већ цимаш до Београда мислим да вреди потрошити још пола сат, максимум сат до неког доброг биоскопа типа Kolosej.
:D:D:D
Nemoj da zezas coveka, ako ce vec provaliti toliki put, posalji ga negde gde nece rizikovati da mu presedne film :)

:D:D:D
Nemoj da zezas coveka, ako ce vec provaliti toliki put, posalji ga negde gde nece rizikovati da mu presedne film :)
Свако место може да буде ризик из различитих разлога.
Није ли доста Kolosej vs. Roda расправа :d

Sta preporucujete, Tuckwood ili Dom Sindikata?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno