Tako je, ali ovom drugaru nisu hteli ni da gledaju međunarodnu. Nije je policajac ni otvorio.
Svaka cast, sta drugo da ti kazem. E93 ti vise nije dovoljan?Pa na fotografiji im se svidjao![]()
Mislim, svidja im se i sada, ali osim što troši kao tenk, onako, realno nije baš za starije, ne samo što je nizak od zemlje, nego se i nisko sedi, ivičnjaci tra la la, i dalje ga vole, ali primetili su sve ovo.
Meni se uvek svidjao, volim te retro vanvremenske automobile, kojih je malo, gde ako je očuvan uopšte nije bitno koliko je star, ne štancuju se svake godine novi model sa novim dizajnom.
Inače, kada LTC ode na ono što ti propagiraš, videćeš jedan M6 ili ako ode još više, jedan s coupe sa custom LTC tablicama![]()
Jel vozi i majka? Baš me zanima kako izlazi na kraj sa otimanjem volana na cooper s kad se da pun gas na izlasku iz krivine.
Doduše, može biti da ona ne daje pun gas u krivini.
Svaka cast, sta drugo da ti kazem. E93 ti vise nije dovoljan?
Meni duza zeli Hilux-a, to me sigurno nebi nigde ostavilo. Ako sve bude islo po planu... Otom potom, imam neke prece stvari.
Inace meni je Mini vrh dizajna i jedini je koji je uspeo da napravi pravi uspeh kao naslednik.
Za ovaj bi bubreg dao: http://www.motoring.com.au/news/prestige-and-luxury/mini/cabrio/mini-warms-up-for-new-cabrio-43700
To je bas retro masina po mom ukusu. Jedno dugme i to je sve.
Koje H7 sijalice preporucujete? Nightbreaker plus, Diamond Vision, nesto trece? Hocu da stavim bolje sijalice zbog duge nocne voznje jer ove sto sada imam su sranye.
Koje H7 sijalice preporucujete? Nightbreaker plus, Diamond Vision, nesto trece? Hocu da stavim bolje sijalice zbog duge nocne voznje jer ove sto sada imam su sranye.
Kakav je servis za Isuzu ? znam da je firma u dilu vec godinama sa Reno-Nisanom, Hondom i GM-om ali nisam upucen u koje sve modele pa naknadno i GM owned firme idu isuzu-ovi delovi odnosno ko koga rebrenduje
Oboris farove dovoljno i nikom nece smetati. Tako da ta prica o projektorima ne pije vode
Oboris farove dovoljno i nikom nece smetati. Tako da ta prica o projektorima ne pije vode
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari