Na Aliju piše svašta, zato se gledaju komentari korisnika, ali boja je ok, a lumene lupaju maksimalno. 😁Ako im je boja kao lumeni, onda je bas vjerodostojno. 😃
Procitao sam post vise puta, i i dalje mogu da ga tumacim na najmanje dva nacina.Čisto da znate, ako imale LED u halogenom faru i dodje do čukanja, osoba može da vam ospori tehničku ispravnost auta i trazi vanredni tehnički pregled.
Ako vam auto proglase za tehnički neispravan, nemate osiguranje i morate da plaćate štetu.
Pregorela sijalica i ugradnja dela koji nije homologovan nema istu težinu.A što ne može da se žali i na maglenku?
Da li može da se žali da pregorelu halogenu sijalicu, recimo da te zbog toga nije video.
Jedno i drugo povlače tehničku neispravnost na koju se pozivaš.
Ko odlučuje onda u kom slučaju gubiš osiguranje? Ako u sva tri slučaja imaš tehnički neispravano vozilo.
Ili pričaš o privatnoj tužbi? Po privatnoj ga možeš tužiti i za lošu frizuru.
Ni jedno ni drugo.Procitao sam post vise puta, i i dalje mogu da ga tumacim na najmanje dva nacina.
Sta od ovoga tacno tvrdis u ovom postu (ili tvrdis i jedno i drugo):
1) Ako ti automobil nakon sudara, koji nisi direktno skrivio, nije prosao vanredni tehnicki pregled zbog nelegalnih sijalica, automatski si kriv za sudar, gubis osiguranje i sam placas svu stetu.
2) Ako si skrivio sudar, vozac kog si udario moze da ti napakosti time sto ce da te posalje na vanredni tehnicki pregled i izdejstvuje da sam platis stetu, umesto da je plati osiguravajuca kuca.
Meni je neverovatno šta oni porede 🤯Pregorela sijalica i ugradnja dela koji nije homologovan nema istu težinu.
"Utiče na vožnju druge osobe zbog zaslepljenosti.."Sa aspekta tehnički ispravnog vozila ima a ti si se na to pozvao i to si uzeo kao osnovu da će neko da ti ospori osiguranja.
Frrka u postu koji sam citirao tvrdi najmanje jednu od dve stvari koje sam naveo, ili je post logicki neispravan, odnosno besmislen.Ni jedno ni drugo.
Prilikom sudara uzimaju se sve poznate okolnosti u obzir.
U drugom slučaju, ako si nedvosmisleno kriv (npr. prolaz kroz crveno), vozač koga si udario verovatno neće ni trebati da dokazuje kakve su tvoje sijalice, gume ... Svakako policija u zavisnosti od težine sudara (posledica) šalje vozila na vanredni tp.
Zapravo uglavnom i nije u sijalicama, bile kineske ili ne (čak su kineske i bolje po pitanje raznovrsnosti i ponude, i što se tiče kvaliteta, konstrukcije i svega drugog, ubedljivo), već u ugradnji, štelovanju i kada izaberu nešto što je prejako i za avionske farove, a ne za naše ulice od 6m.Ne moraju po defaultu sve kineske led sijalice biti smeće. Evo ja sam kupio Bevinsee, stavljene u farove sa projektorima, otišao i da mi provere onim uređajem da li je u redu snop, gledao i ja dok su proveravali, sve stoji idealno isto kao sa halogenkama 🤷
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari