Hladnjak je sa ove karte,samo sto sam morao da ga skratim sa prednje strane.(ja je ubio:wall: pa je cuvao u kutiji:-devil-
http://www.hisdigital.com/un/product2-319.shtml
CM Real Power 520, nece ni osetiti te dve karte.![]()
Ati full,ubodes Nvidiu - instal.drajver,fiziku-pech u 99% slucajeva ne radi:smashrvo u CCC-u odradis Extend displays pa tek onda u Win-u ona podesavanja u rezoluciji iz onog videa koji sam okacio.To je to.Radi bez problema.
:wave::wave:
P.S. ako bude trebalo pasce jos jedna 5850(bilo mi dugo da cekam 5830),mada je to ubedljivo naj isplativiji segment,a i cekam sta ce NV da uradi.(?)"sekiram" ja, ali sa strane.![]()
Hm, zanimljivo. Izgleda da dodatna physx kartica više pomaže ati-ju nego nvidiji?
Npr, sa 4xMSAA uključenim;
GTX285 bez fizike 104fps, sa 9800GT i fizikom na high 77fps
5870 bez fizike 101fps, sa 9800GT i fizikom na high 94fps
Da li je moguće da kada su dve nvidije, fizika ipak optereti obe kartice a ne samo jednu?
Nema tu ništa čudno, 9800GT u oba slučaja odradi fiziku bez problema i ima još fps-a u rezervi, tako da je stvarna razlika u fps posledica toga što je 5870 jača od GTX285 - a nevezano za Physx
a zamisli tek kombinaciju 5830 za oko 170e i neka polovna 9600gt za 40-45e...
ja bi poterao i tu kombinaciju sa 5770 jer je naklokovana kao 4890 i sa tom tvojom 8800gs ima da uzivas u "fizici" cak i na vecem monitoru od tog tvog
lepo bi ti radilo na tom monitoru...javi sta si uradio kad to sastavis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari