Sgt. Major
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 575
Ja telefone u proseku koristim tri godine, tako da kapiram da će ovaj izdržati koliko treba.
Softver kakav je?
Ima za 485e nov u Mađarskoj da se uzme, Zenfone 8. Isto fantastična cena, dve godine garancije.Po mojoj laičkoj proceni ova 9-ka se od prošlogodišnje 8-ce ne razlikuje u nekim opredeljujućim stavkama, što 8-cu po nižoj ceni (ima oglasa za 550e) čini privlačnom kupovinom.
Istih je dimenzija, procesor nije toliko zastareo, isto ima kvalitetnu izradu i ekran. Isto ima priključak za slušalice 😍
Manje je lep od 9-ke, ali to je subjektivno. O kamerama nemam mišljenje jer mi nisu presudan faktor.
Slabo divanim madžarski i nije mi usput, tako da ću ipak (šta god da uzmem) platiti uslugu KP-ovcima.Ima za 485e nov u Mađarskoj da se uzme, Zenfone 8. Isto fantastična cena, dve godine garancije.
The company has managed to outdo Sony’s LDAC in terms of bandwidth: aptX Lossless can hit up to 1Mbps compared to LDAC’s ceiling of 990kbps.
There’s still some compression being applied; CD-quality music typically has a sample bit rate of 1.4Mbps. But Qualcomm is using lossless compression to deliver mathematically bit-for-bit exact audio reproduction.
Za mene je ovo vrlo fina nocna fotka. Lepo se vide ulubljenja na vratima, prvi sivi s desna + ovom belom Ford Focusu zamrljan registarski broj. 😀Evo jedne noćne fotke, samo sam prebacio na night mode, nisam ništa drugo čačkao, dakle sve na default i u native aplikaciji, ne GCam.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari