Sgt. Major
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 575
Pa ja sam ga zamrljao 😀
Ako znaš nešto više (ili mađarski jezik😉) o tom sniženju cene u Mađarskoj, ima li indicija da su u pitanju refurbished telefoni ?Ima za 485e nov u Mađarskoj da se uzme, Zenfone 8. Isto fantastična cena, dve godine garancije.
Englezi imaju izreku ... "mišljenje je kao i guz*ca, svako je ima".E, videh na nekom video na benchmark kanalu odgovor nekome za Zenfone 9 test: "Dok su tu ljudi koji sede u lokalnoj kancelariji - ne". 😀
Nije samo post obrisan, nego je nalog korisnika trajno zaključan. Verovatno je to u skladu sa politikom i doktrinom foruma...A otkud ta informacija? Neko iz Asusa se javio ovde i napisao njihovu stranu priče, samo što je taj post obrisan.
To se moze desiti samo jedanput, posle toga tel moze u kantu za smece 😊 Nadam se da su rjesili to na 9ki, ja sam 8cu prodao zbog toga, a i vecina ranijih modela je imala taj problem.Meni se to nije desilo nijednom za ova dva meseca koliko imam telefon.
Ma ok deluje kao super telefon i nije bitno sto je tebi nebitno bežično 🙂, nego telefon od 850e da nema to i da ima plastic ledja, bas nerealna cifra, treba da bude ono 500e maks iskreno 🙂
Da to jeste, ali doće valjda model od 256Mana mu je 128 GB interne memorije, a ne vidim nigde kod nas 256
Brate budi malo optimista 😅Verovatno neće kad do sada nije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari