Šta je novo?

Asus Transformer TF300T - jeftinija alternativa Prime-u

Kako ne ide? Pa punjač ti je istovremeno i usb kabl...

Meni ovo za jacinu zvuka, ali mislkim da je to zbog noktiju, to ga grebe. A sto se tice kupovine, ne savetujem ovaj tablet, bolje uzmi memopad, eto on ima stereo zvucnike i mnogo manje ovakvih gresaka...

слажем се то за нокте, мој има пар танких линија од сантиметар ил 2, виде се кад га обришем и ставим под угао. Не бих препоручио да се шета без фолије.

Да ли неко има проблем са кашњењем сата доле главној линији... Мој редовно касни и по пар сати све док не одем у подешавања да га поново подесим. :-(

Jel ima neko resenje za gasenje tableta. Jednostavno, u toku rada se izgasi, baterija ok, a ponovno paljenje je moguce samo pomocu reset dugmeta.
Pre update je sve radilo ok. U pitanju je model TF300TG iz MTS.

Да ли неко има проблем са кашњењем сата доле главној линији... Мој редовно касни и по пар сати све док не одем у подешавања да га поново подесим. :-(
Napisao sam pre 3 meseca da sam imao taj problem ali kao što si rekao, podešavanja pa ponovo i to staviš automatsko vreme... I ne kasni na 4.2 launcheru.
Jel ima neko resenje za gasenje tableta. Jednostavno, u toku rada se izgasi, baterija ok, a ponovno paljenje je moguce samo pomocu reset dugmeta.
Pre update je sve radilo ok. U pitanju je model TF300TG iz MTS.
Ja bih to nosio na servis...

... A sto se tice kupovine, ne savetujem ovaj tablet, bolje uzmi memopad, eto on ima stereo zvucnike i mnogo manje ovakvih gresaka...

MeMO Pad Smart 10.1 - ME301T? To za mnogo manje gresaka znas iz iskustva ili ...?

Iscitao sam celu temu i prilicno sam se razocarao. Ima li nekog da sa Transformerom da nije morao da ga reklamira ili se bori sa ozbiljnim problemima?
Posto njega vise nema da se kupi, da ne otvaram novu temu posto kapiram da je su vrlo slicni, hteo bih da pitam da li je neko imao iskustva sa ME301T?

ja. izgleda da sam prilicno srece imao, jer nisam imao ni jedan od navedenih i nabrojanih problema.

Ni ja nisam ima nikakvih problema, do zadnjeg azuriranja androida, od kada je poceo, sam da se gasi.
Umesto da bude bolje, ono gore.
Ali, sve se nadam, da je softverske prirode problem, jel pre azuriranja nije ni postojao.

MeMO Pad Smart 10.1 - ME301T? To za mnogo manje gresaka znas iz iskustva ili ...?

Iscitao sam celu temu i prilicno sam se razocarao. Ima li nekog da sa Transformerom da nije morao da ga reklamira ili se bori sa ozbiljnim problemima?
Posto njega vise nema da se kupi, da ne otvaram novu temu posto kapiram da je su vrlo slicni, hteo bih da pitam da li je neko imao iskustva sa ME301T?

Ja baš nemogu da se pohvalim svojim primerkom (šlogirao mu je tach a tom prilikom mu je promenjena i ploča) ali ne očajavam. I dalje mi je sasvim ok tablet - na toliki broj prodatih normalno je da postoji određeni % problema ali tome i služi garancija...

Да ли горила глас даје неку гаранцију на огреботине по стаклу? Не на поломњена/напрстнута стакла (наравно) него на оне ситне огреботинице?

Uprkos tome ga furam godinu dana i imam jednu sitnu ogrebotinu jer je drugar bacio svoj telefon na tablet, ne znajuci da je na tom mestu.

Uprkos tome ga furam godinu dana i imam jednu sitnu ogrebotinu jer je drugar bacio svoj telefon na tablet, ne znajuci da je na tom mestu.

ja имам 2 огреботинице од по цм, које се виде на светлу под углом. Да ствар буде црња, држим га у кожној футроли...

Hvala za odgovore, kupih ME301T. Za sada odusevljen :)

Izašao danas neki update mali, 50tak MB. Pojma nemam šta je u pitanju, sad sam ga instalirao.
JOP40D.WW_epad-10.6.1.27.1-20130711 piše da je fajl...

Možda priprema za 4.3, trebalo bi da ga dobijemo u naredna dva meseca.

Ja instalirao, nema changelog-a, ali imam neki utisak da radi malo tečnije, verovatno placebo...

Ja сам добио сад неки апдејт од 13 мб. Јел зна неко о чему се ради?

Stigao još jedan mali update...

Покушавам да нашем поруку на овој теми, ради се о оном coveru за овај таблет. Кошта око 45 долара, гумиран је, тј бампиран ковер, са неким јастучућима. Ако неко зна како се зове, да ми проследи. :)
Хвала.

Meni treba nešto slično ali ne za 45 dolara.

Ok drugari imam 2 problema sa mojim TF300TG, star je malo preko godinu, od pre jedno 2-3 meseca poceo je da mi se nasumicno resetuje, kad ima upaljena neka app ili cisto iz sleep-a se sam probudi i resetuje se, reko baguje se rom zbog updejta ili sta god ne da mi se da formatiram tablet, ali poceo je i da me zeza sa punjenjem baterije, rec je o tome da mi sam nekad prestane sa punjenjem baterije negde oko pola mozda 3/4, i ako se iskljuce sa punjaca opet zakaci ne puni, nego mora da se ugasi tablet, i upali da bi punio kako treba. Stvar je u tome sto mi se obe stvari desavaju meni barem naizgled posle nasumicnog vrmeneskog perioda. Da li je neko imao slicne probleme? i da li postoji neko resenje ili cu morati da ga reklamiram? (uzet preko MTS-a)

Ako imaš instaliran program HD Widgets, deinstaliraj - on je jedan od mogućih uzroka problema, bar za resetovanja. Bateriju prazni do isključenja, puni do kraja, 1-2x pa vidi to za punjenje.

Drugari, hteo bih da sa vama podelim svoja iskustva vezana za korišćenje ovog tableta. Posle crkavanja ploče ubrzo nakon kupovine i uspešne zamene iste, manje-više (više:) sam zadovoljan ovim tabletom. Ali, od početka me je mučio jedan problem: povremeno se gasio sam od sebe uz glasno šuštanje zvučnika nakon čega sam jedino mogao da ga ponovo upalim kako bi se stanje prekinulo (kada mi se to prvi put desilo pomislio sam da tablet gori iznutra i potajno se nadao debeloj nadoknadi od Asusa :). To se dešavalo otprilike jednom do dva puta nedeljno a uglavnom kad sam bio na youtubu ili kada bi tablet bio memorijski iscrpljen :). Sve me je to nerviralo ali sam trpeo neželeći da ga resetujem na fabrička podešavanja jer tablet koristim za malo specifične stvari pa me mrzi da ga opet podešavam i instaliram sve ispočetka. E sad, od pre mesec dana blokiranje sa šuštanjem je postala skoro svakodnevna pojava i onda mi je pre par dana pala na pamet jedna glupost: ja sam za launcher koristio stari jelly bean 4.1 (asus default) koji mi je više odgovarao. Probe radi prešao sam na 4.2 launcher i sve gluposti vezane za resetovanje su prestale. Više ga i ne gasim preko noći (a imao sam običaj jer mi se činilo da što duže radi bez restartovanja da je veća šansa da se blokira). Rezon kojim sam se vodio je bio prost a ispostavilo se (za sad) da sam u pravu: onaj stari launcher je bio po meni praktičniji ali malo asusovski doteran pa sam računao da je manje optimizovan od ovog originalnog googlovog i da tu možda leži zec...
Eto toliko od mene (da malo vratimo temu iz mrtvih:)

Poslednja izmena:
Ја сам купио микро HDMI адаптер па сам пребацио слику са њега на монитор. Али не изгледа ми баш да је Full HD слика на том излазу. Више личи на исту ону са таблета, само развучену на 22'' монитор. :/

Nazad
Vrh Dno