dr.freeman
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.05.2011
- Poena
- 170
Kod mene nece. Adapter za struju izbacuje 2A sto usb2 port ne moze. Ne znam za usb3.
Usb 2.0 izbacuje 500 miliampera.Puni ali jako lagano.Vise sluzi za standby every day.Oprobano puni ali ces da osedis dok napuni..![]()
![]()
Чекај, значи, и ако не блинка да га пуни, он га ипак пуни? додуше 4 пута спорија, али га пуни?
Ако је то тачно онда имам смисла то што сам га оставио боцнутог целе ноћи у усб 2,0 порт на PC-ју, и до јутра му писало 100% (ако је то истина)
Јел има код нас негде да се купи ово?
Раније сам написао да се таблет можда пуни и кад је лап топ односно PC искључен. Синоћ сам га оставио натакнутог на усб и сада је батерија 100%па да знате. (на 3.0 улаз)
Решено, ако неког интересује ево и како.Треба ми помоћ, контам да је низбрдо почело када ми је G+ питао за неке дозволе у вези инстант аплоада фотки са камере. Па као неки сигурносни шаблол, и изабрао сам откључавање преко потза, тј шаблон, а хтео бих на вратим на откључавање потезом ка оном катанцу (ван круга) а то не могу да штиклирам -.-
Ево вам Pogledajte prilog 99832. Опција превлачења ми треба.![]()
Како си организовао иконице доле?
@offtopic
Gledao sam ovu temu do pete strane, nemam iskustvo ni sa jednim tabletom, ali ipak gotivim android...
Jedno moje glavno pitanje ovde je :
Po cemu je ipad bolji od android-a i obrnuto, molio bih vas samo ozbiljni odgovori i neka govori neko sa iskustvom... To mi je jedna vrlo bitna informacija zato sto planiram da kupim neki visokobudzetni i kvalitetni tablet i ne bih da se pokajem posle kupovine...
Ipad je bolji po kvalitetu izrade.kod njega nista ne krcka. Ipad3 ima brzi gpu od tegre 3 i bolji ekran ali sporiji cpu od tegre 3.Android je otvorem sistem i lako ti je prebacujes fajlove,krekujes aplikacije i sl.Kao PC da imas.. A Apple je zatvorio IOS pa si ogranicen ako nisi napredni korisnik i imas odgovarajucu verziju iosa pa odradis jailbreak.Kod androida to ne moras.
Tf 300 je skrcan.Imam tf700.tf201 je moj sin prodao.Uglavnom, znam svaki model.tf300 je samo na jednoj strani krckao na 1 cm duzine i to kada se stisne.I tf700 je takav.Završna izrada im je lošija.Hvala puno na odgovoru, to mi je trebalo, slučajno sam sada video u tvojoj konfiguraciji da imaš transformera tf300, možeš li mi reći tvoje utiske, jel krcka, jel baguje, jel ima dobrih igrica za njih itd.... I ako imaš sa dockom koliko ti traje baterija![]()
Да ли је неко има проблем са доком, тј када накачи таблет на док, да му екран замрзне на пар секунди, онда се угасинна пар минута (1-2мин) и онда се упали и прими док. Мени се то деси у 70% случајева кад хоћу да га накачим на док. :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari