Šta je novo?

Asus Transformer TF300T - jeftinija alternativa Prime-u

Da li vam se desava da wifi nece da se poveze posle budjenja? Resenje je da ga zakljucam pa ponovo otkljucam. Posle toga radi.
Drugo pitanje je za vlasnike sa kbd dockom. Kada kuckam mail ili evo ovu poruku na forumu, desava mi se da malkice prstom zakacim touchpad i on tada ukljuci strelicu a text cursor prebaci na najblizu poziciju strelici. Ja naravno ne primetim i nastavim da kuckam tekst.pa kad pogledam sta sam napisao, nemogu da se nacudim kako je recenica ispremestana. Da li moze nekako da se popravi ponasanje touchpada da kadaje srelica skrivena na prvi dodir samo ukljuci strelicu, a tek na drugi dodir obradi touch dogadjaj?

Izasao je updejt danas, kazu da ispravlja neke probleme, probaj pa vidi da li ce ti pomoci

koja je cena? znaci nista za nas van BG-a (nema online narucivanje :( )

Zovite i pitajte u Gigatronu, to je njihov ogranak, ne znam cenu, ali nije bilo bas jeftino, ne secam se vise

Meni bi bio idelan kombo na čitač SD kartice i USB OTG na jednom kablu. Već postoje dva odvojena uređaja od strane Asusa ali se oba direktno "ubadaju" u tablet. što mi ne odgovara kada postavim tablet na postolje od Logitech bežične tastature. Dakle ja bih želeo, ako negde može da se kupi, na jednom kablu (kao od punjača, mada još bolje ako je kabl u L tako da što manje povećava visinu tableta), i USB OTG i SD card čitač.

A ti uzmi onaj Usb adapter za SDcard i OTG kabl

Где сте узели футролу за овај таблет и заштитну фолију (Београд)? Ако сте узели, ја сам данас ноге поломио, нигде нисам нашао?
хвала унапред.

Где сте узели футролу за овај таблет и заштитну фолију (Београд)? Ако сте узели, ја сам данас ноге поломио, нигде нисам нашао?
хвала унапред.

Ja futrolu nasao na kupujem prodajem sajtu... a foliju sam prelepio od samsung 10.1.

Ja futrolu nasao na kupujem prodajem sajtu... a foliju sam prelepio od samsung 10.1.

Je л футрола баш за њега, или нешто што је могло да послужи?
И где си нашао фолију -.- немају је нигде.

ЕДИТ
И да ли ако узем футролу само за таблет, она може да налегне на док заједно са футролом, или морам да је скидам?

Poslednja izmena:
Je л футрола баш за њега, или нешто што је могло да послужи?
И где си нашао фолију -.- немају је нигде.

ЕДИТ
И да ли ако узем футролу само за таблет, она може да налегне на док заједно са футролом, или морам да је скидам?

***. Mora da se skida...Ako ako imas do onda samo asus versa sleeve ...foliju imaju prodavnice i servisi mobilnih fonova...meni su prodali i tamo in zalepili...lepljenje je mnogo zeznuto

Е да, са овог таблета (из випа) сам послао смс преко програма РАЗМЕНА ПОРУКА. Јел неко зна колико ми се то наплаћује по поруци?

Kakav je ekran na ovom asusu? Kada se cita nesto na netu jel mora da se zumira ili ne npr bench forum

Razmisljam da uzmem ovog asusa ili ipad 3

Да ли је могуће да неки фолдер пребаци на "десктоп"? нешто ми не иде класичном методом. :/

ЕДИТ

и јел неко успео да инсталира флеш плер на њему?

Kakav je ekran na ovom asusu? Kada se cita nesto na netu jel mora da se zumira ili ne npr bench forum

Razmisljam da uzmem ovog asusa ili ipad 3

Zavisi za sta ti treba tablet...ipad3 je kvalitetnije sastavljen ali ios je jos polu-otvoren OS.Ako samo surfujes,citas mail,skype..onda ipad3 je bolja opcija..A ako trazis vise od tableta onda tf.

Radije bi uzeo asusa zbog vise mogucnosti

Ja sam stavio od samusng taba 10.1 foliju, ali otvori za kameu i senzor osvetljenja nisu da istom mesto, pa mi je folija preko kamere, i daje mutnu sliku sada, nisam hteo da ja buism nista na foliji, za sada radi poso ali treba uzeti foliju za asusove modele definitivno

Ali gde ima da se kupi folija za asus ja bas jurim po netu ali ne vidim nigde

Koliko drzi baterija na tf300 bez docka?

Ajde da pitam jos jednom mozda mi neko i odgovori :D

Koliko drzi baterija na Asusu tf300 samo tablet bez docka?

5-8sati, zavisi koliko ga silujes

Screenshot_2012-10-25-12-56-13.jpg
Тачно је то за хард кор силовање. Мада ако га користиш као ја сат до 2 времена дневно, на веб, читање и хотспот као што видиш на слици, може да ти потраје ко мени.

Kaда сте лепили фолију, да ли сте скидали са десне стране ону траку са перформансама таблета. Или сте ишли преко ње?

To je prva stvar koja se odlepi, jer to je za gledanje samo :D nema nikakvu korist, samo smeta

Eммм, коју навигацију користите? ја сам скинуо IGO ал са 720р резолуцијом. Има црна трака са стране која је остала до пуне резолуције. Јел има неко нешто боље од тога?

Jel moguce prebaciti IGo na internu memoriju? Kada je na kartici odlicno radi...
Neka preporuka za gledanje filmova?

Што не би могло?
За филмове: dice player, mx player, bs player

Kada je igo na internoj memoriju prijavljuje gresku, valjda za rezoluciju...
mx player ima problem sa titlom, dok bs nije video .avi na kartici... Probacu ovaj Dice...
Hvala!

Ја имам сва три плејера инсталирана, јер се често дешава да један пусти један филм, друга два не, и обрнуто

Nazad
Vrh Dno