Šta je novo?

Asus Transformer TF300T - jeftinija alternativa Prime-u

Posle eksperimentisanja, ukapirao sam da atorrent radi najbolje, ali nikako više od dva tri fajla u isto vreme, preko toga puca...

Da li imate predlog za neki dobar video player sa titlovima. Probao sam za sada:
- Rock Player - brlja sa titlovima, nece ponekad da prikazuje nasa slova.
- MX Player - radio odlicno do poslednjeg updatea i sada svakih 5-10 min prekida film
BS Player radi odlično sa titlovima, touchscreen komande su dobro podešene.

dali ovakvo nesto sa dockom moze u potpunosti zameniti pc? planiram prodati pc.Pa sam mislio uzeti ovo ili ipak neki laptop da uzmem?

ne moze, uzmi laptop.

ne moze ni da flesujes Odinom SGS kada ti na moru zvekne kernel, pa ti ne radi telefon 4 dana dok ne nadjes neki hotelski PC sa WinXP na grckom :D
post PC era, my ass

^ne mora da znaci :) Motorola Xoom treba da dobije JB uskoro, a ona je tegra2 ;)

Da, ali je to Motorola, u vlasništvu Googla. Zato će dobiti, a Tegra zbog Nexusa.

Mislim da ce i Transformer tf101 dobiti update na JB, naravno nakon ove nove transformer linije (sigurno izlazi za Tf300, Tf201 i Tf700). Asus, po mom misljenju, je najkorektniji sto se tice odnosa sa korisnicima, u odnosu na druge proizvodjace

Да ли неко може да ми потврди за ове који су узели преко випа, да ли ради само на виповом симу ?

Jes malo sa zakašnjenjem :D , ali da potvrdim da VIP-ov TF300TG nije zaključan, upravo sam uzeo ProMonte (Telenor CG) prepaid internet karticu i radi bez problema...

Planiram da kupim ovaj tablet (asus tf300tg) pa me zanimaju neke stvari.

1. Koliko vremena moze da izdrzi baterija ako se koristi 3g, ne WiFi.
2. Dali uredjaj odrzava 3g vezu i kada je u standby modu.
3. Moze li u kombinaciji sa standby modom baterija da izdrzi citav dan.

Uredjaj mi treba iskljucivo za posao. Sa njega bih radio udaljeni pristup racunarima koji su u korporacijskoj mrezi jedne firme. Koristio bih VNC za komunikaciju sa tim racunarima.
Tablet bih kupio sa dokom zbog dodatne baterije, te se pitanja odnose na ovu varijantu tablet racunara.

Poslednja izmena:
Planiram da kupim ovaj tablet (asus tf300tg) pa me zanimaju neke stvari.

1. Koliko vremena moze da izdrzi baterija ako se koristi 3g, ne WiFi.
2. Dali uredjaj odrzava 3g vezu i kada je u standby modu.
3. Moze li u kombinaciji sa standby modom baterija da izdrzi citav dan.

Uredjaj mi treba iskljucivo za posao. Sa njega bih radio udaljeni pristup racunarima koji su u korporacijskoj mrezi jedne firme. Koristio bih VNC za komunikaciju sa tim racunarima.
Tablet bih kupio sa dokom zbog dodatne baterije, te se pitanja odnose na ovu varijantu tablet racunara.

1. Ovo zavisi od jačine signala koji imaš na mestu gde koristiš, ali iz najboljem slučaju opet je to nešto manje od wifi moda...recimo 11-12h sa dockom.

2. Da.

3. Ovo nisam testirao, ali, pretpostavljam da može...

Ovo trazim po netu vec danima, svuda ima sa WiFi - jem trajanje baterije al niko ne pise o 3g - u.
Hvala gospodine djurkash.

Poslednja izmena:
valjda li nabaciti cyanogen 9 na ovo? ima li ko da je probao?

Nemas razloga, jer Asus nije ni menjao nesto klot android i oficijalni rom je odlican...

Ne zalim se, meni se izuzetno dopada, nego da pitam za misljenje ako je neko probao :)

E to je korektan odnos prema korisnicima sto ima Asus, kad ni clanovi Bench foruma nemaju potrebe da menjaju ili budze SW. :)

A ne ova djubrad iz Samsunga sto imaju super HW ali zato SW ubija koliko se vuce, koliko je bugovit i koliko developerima iz samsunga treba da update-uju svoje top modele na noviji android... Tuga...

i ja sam više puta bio u iskušenju da menjam rom, ali za sada uspevam da se oduprem, jednostavno, još niko nije ponudio ništa značajno bolje od stock-a.
Srećom tu je i HoX da imam bar nečim da se zanimam :D, a i nadam se da JB update nije daleko...

Nego, jel neko uspeo da odradi WiFi direct file transfer preko TF300 na bilo koji drugi uređaj (sem TF300)?
Imam HoX, TF300TG i SGS2 i nijedan se ni sa kim ne "miriše"...

Nazad
Vrh Dno