Ma kakav Zoom, em ima Tegra 2 em je težak k'o tuč, samo ako ti upadne po nekoj mnogo dobroj ceni, ali teško jer su novi preskupi.Gizmo, koji je po tebi best-buy tablet sada? Prime, ovaj 300 ili mozda Xoom? posto vidim da ce tu da se krecu cene svih modela?
ili gledati jeftinije tablete - tipa Transformer 1?
Неких новости ? енитинг ?
Znali ste koje će biti cene, ispoštovane su, šta je sad skupo?
Znali ste koje će biti cene, ispoštovane su, šta je sad skupo?
Ostali proizvođači nikako da shvate jednu veliku istinu - Apple može da drži visoke cene svojih uređaja zato što su njihovi kupci spremni da daju dosta više novca zarad "premium" look-and-feel statusa koji imaju njihovi uređaji, dok ostali kupci to ne žele, već traže uređaje jednake specifikacije ali bez toliko pompe i luksuznih materijala, ekstravagantnog dizajna itd. U prevodu, ostali kupci traže skromnije, ali jeftino.
Proizvođači su svesni toga i drže se toga u svim ostalim tržištima, jedino su na tržištu tableta zapeli da prate Apple sa cenama, što je i rezultovalo katastrofalno lošom prodajom Android tableta. Možda u neko skorije vreme shvate svoju grešku.
Da ilustrujem to drugačije, kada bi npr. KIA napravila sportski automobil po performansama jednak Ferariju, po istoj ceni, da li bi neko kupio KIA ili bi rekao, ako već dajem 100.000 eur, uzeću "real deal".
Čekaj malo, hoćeš da kažeš da tablet sa Tegra 3 procesorom i ovakvim specifikacijama, koji je 100 evra jeftiniji treba da košta još manje? Ti onda daj tih 100 evra više i uzmi real deal iPad 3, niko te ne sprečava.
Koja je tvoja poenta? Kupi iPad 2 ili 3 i zaobiđi Android tablete - prosto i jednostavno.
Pa zar nisam vec rekao koja je poenta? Android tableti brand name proizvodjaca su jednostavno preskupi, precenili su ih. Vise volim Android, zato me to i pogadja. Ovaj Transformer T300 realno ne vredi vise od 350 eur. Zasto tebi smeta sto zelimo realne cene? I kakav ti je to odgovor, da zaobidjem Android tablete, znaci ako mislim da cene nisu realne, treba da ih zaobidjem i da cutim?l Cudan pogled na svet.
Sorry bro, malo si se zeznuo, ovaj model je u rangu ipad2, a ne ipad3. I da, radije bih uzeo ipad2, koji jeste spram ovog modela "real deal". Ovaj transformer T300 je super, po specifikacijama vrlo slican kao ipad2, ali je plastican. Eto bar jednog razloga da mora da kosta bar 50 eur manje.
Ti baš znaš da Tegra 3 iskustvo nije tečno i bez trzanja? Jel si imao prilike da koristiš Prime ili TF300T, ili barem iPad 2? Meni nije jasno kako misliš da Asus smanji cene Tegra 3 tableta, kada niko to drugi ne radi? Mora neko da napravi prvi potez kako bi cene išle dole, a zašto bi to Asus radio kada imaju ovako dobre uređaje i koji će se svejedno kupovati po ovoj ceni? Tvoje ocenjivanje vrednosti nekog uređaja nije realno.
16 godina, od vremena kada sam dobio prvi Apple IIc računar, pa nadalje. Poenta ovoga je? Matoriji ljudi su iskusniji u ovakvim stvarima, po čemu to? Ti bolje znaš od mene koliko neki uređaj treba da košta, ne kapiram šta hoćeš da kažeš? Možda da si bolje upućen u materiju od mene, i da si zapravo imao sve ove uređaje u rukama, i procenio kako rade?
Sad sam skontao da sam se zeznuo, Transformer Prime je zapravo u rangu ipad2, a ovaj T300 je budžetska varijanta, dakle morao bi definitivno da košta manje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari