hunder
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2008
- Poena
- 465
Nek je sa srecom da te dugo sluzi.Evo da se i ja upisem u vlasnike. Uzeo sam ga akciji 32gb sa dokom za 57k. To mu dodje oko 515€ po srednjem kursu.
Nek je sa srecom da te dugo sluzi.Evo da se i ja upisem u vlasnike. Uzeo sam ga akciji 32gb sa dokom za 57k. To mu dodje oko 515€ po srednjem kursu.
Neće. Meni je na Motorili atrix otišao root svaki put kada sam radio update.Pitanje za vlasnike: root se radi viperMOD_PrimeTime?
i posto mi je trenutno .15 verzija FW, da li ce da root ostane kada uradim apdejt na .21?
Neće. Meni je na Motorili atrix otišao root svaki put kada sam radio update.
Elem, futrola je stigla..KOžna je i jako je ozbiljno odrađena...MOja preporuka.
I koliko je glomazan u njoj? Jel nezgodno ga koristiti dok je u njoj?
Samo opcija br.1 i cepašUspeo sam da odradim root. Ako nekom treba uputstvo, slobodno nek me cimne. Posle sam odradio i update na .21. Sve OK.
Evo objasnjenje zasto ne radi GPS i ima problema sa WIFIjem. Po mom misljenju za ove pare to ne bi trebalo da se desava.
http://www.anandtech.com/show/5285/asus-eee-pad-transformer-prime-gps-issue-explained
A kakav je problem sa WiFi? Ja koliko sam video, signal mi je za oko 10db bolji nego na htc desire, oko 78db komsijski huawei, udaljen oko 10m i bar 2 zida.
Evo sta kazu.
http://news.cnet.com/8301-1035_3-57...-in-perspective/?part=rss&subj=news&tag=title
Ono sto sam dalje citao, wifi problem je i dalje prisutan, narocito u prvoj seriji koja je izasla. Ima dosta clanaka koji govore o tome.
Posle ovoga odustajem od kupovine. Cak govore na nekim mestima o problemu sa zakljucavanjem, rebutovanjem. Mnogo problema za tako skup tablet.
Treba sacekati ovaj model
http://blogs.computerworld.com/19544/asus_transformer_prime_tf700t
Pise da bi svi problemi oko GPS, WIFI i BT trebalo da budu reseni novim materijalima koji ce biti koristeni.
Evo,ponovo sam testirao i na udaljenosti 50 metra od AP- od motorole atrix ima tacno 12dbm bolji signal...Tako da nema pojma da je los prijem wifi signala.testirao sam wi fi analyzerom
Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk
Alo... Dobro jutro...Ima puno novih tekstova o tome kako je los GPS, WIFI i BT. Izgleda da ovim problemom nisu zahvaceni samo prve serije tableta, vec je generalni problem. Ceo dan iscitavam clanke. Mozete i vi lako se sve nalazi preko googla i puno ljudi se zali. Izgleda da pojedini imaju neku cudnu srecu.
@DARK SIDE
Nije mi jasno zasto si sam sebe prozvao., narocito nacin na koji odgovaras. Mogu samo da kazem da je to tvoj problem.
Prvo ne znas da li imam prime ili ne. Slucajno se nalazi u Kimtec servisu zbog ovih problema. Nisam dobro istrazio i kajem se sto sam spucao tolike pare za nesto sto je polovicno. Imao si srece i to je to.
Drugo procitaj nesto o komunikaciji, da bi naucio kako ljudima da se obracas i da tvoj tablet i ti niste centar sveta i da niste jedini na svetu, kao i da ne pocinje i ne zavrsava se sve sa tobom.
Moj ima problema i sa WIFIjem, GPSom i BTom.
A da li cu ili necu upotrebljavati GPS to je do mene, a ne do tebe i tvojih aspiracija.
Toliko od mene.
Moj je BCOKASxxxxxx a sto se tice gps nisam ni rekao da je savrsen ali je upotrebljiv. Sam asus je priznao gresku i nema potrebe tu polemisati ali da wifi i bt na radi to je vec ozbiljan problem i propust.
@DARK SIDE
Nije mi jasno zasto si sam sebe prozvao., narocito nacin na koji odgovaras. Mogu samo da kazem da je to tvoj problem.
Prvo ne znas da li imam prime ili ne. Slucajno se nalazi u Kimtec servisu zbog ovih problema. Nisam dobro istrazio i kajem se sto sam spucao tolike pare za nesto sto je polovicno. Imao si srece i to je to.
Drugo procitaj nesto o komunikaciji, da bi naucio kako ljudima da se obracas i da tvoj tablet i ti niste centar sveta i da niste jedini na svetu, kao i da ne pocinje i ne zavrsava se sve sa tobom.
Moj ima problema i sa WIFIjem, GPSom i BTom.
A da li cu ili necu upotrebljavati GPS to je do mene, a ne do tebe i tvojih aspiracija.
Toliko od mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari