Šta je novo?

Asus Transformer 2

Ja sam imao isti utisak, nezahtevniji rad na notebooku i desktopu može biti zamenjen ovakvim rešenjem. Ali, još uvek nemam tu slobodu da upalim na njemu Dreamweaver i Photoshop, onako kako radim u Windows-u, još uvek mi fali nešto, a cena je takođe "mali" problem :)
Naravno, ja PS i te stvari ne koristim uopste, meni je ovo idealno, mail,net koristim remote, vnc,telnet i te stvari, tako da meni super, ekran je stvarno odlican, uglovi su fantasticni, boje odlicne.
Cak sam poskidao i neke tegra igrice da vidim na sta lice i stvarno je ogroman napredak napravljen, detalji su fantasticni, sve klizi.
Mislim da je vredelo sto sam cekao da izadje, pogotovo sto sad radimo poslovnu aplikaciju za firmu da predjemo na tablete.

Hm, cudno da je sam softver toliko manjkav, da samo njegova promena napravi toliku razliku.

Opet, cudno je i da Asusovi inzenjeri ne znaju da aluminijum smeta GPS signalu i da naprave ovoliku glupost...

Od danas je u ASUS Pointu (TC Usce, drugi sprat) izlozen Transformer Prime (tamnije kuciste) sa Android 4 (ICS) operativnim sistemom, pa ko hoce da ga isproba neka izvoli.

Jel to moze da se isproba ili je u "look don't touch" vitrini?
I da li se zna do kada ce biti tu izlozen, tj do kada mozemo da dodjemo da ga vidimo :)

Sve se vise suska da ce full hd prime ispraviti nedostatke i da ce biti dostupan za iste pare.Al tek na leto...

Pa po artiklu koji smo imali prilike da vidimo novi prime ce bez tastature kostati kao sadasnji sa tastaturom.
Mada za sad se nista jos tacano ne zna :)

Jel to moze da se isproba ili je u "look don't touch" vitrini?
I da li se zna do kada ce biti tu izlozen, tj do kada mozemo da dodjemo da ga vidimo :)
Generalno jeste u vitrini jer je ipak rec o semplu, a ne o finalnom proizvodu, ali prodavcima je receno da ga mogu dati zainteresovanima da se poigraju i pogledaju. Ne znam do kad ce tacno biti izlozen. Ako ne bude nekih vanrednih potreba na drugom mestu, ostace tamo bar par nedelja.

Poslednja izmena:
Bravo :D. Ako si nam rekao.
Lol :D

pa s obzirom na to da je tablet kao gadget obična budalaština preskupo je a eto nema ni 3G, jednostavno sve dovodi do tog zaljučka da im treba *ebati mater kao taj klinac sa klipa :D. dodaš još malo para i uzmeš neki ultrabook, bar bi ja tako da imam tih 630€ na bacanje. ICS je samo cool izgled androida na tabletu

Pa za mene je bacanje para kupovati ultra book na kom sta to pa mozes raditi a na ovom asusu ne mozes.Dok na asusu mozes gledati 1080p filmove i igrati jako kvalitetne igrice na ultra book-u tesko da moze.Tablet racunari su zamisljeni da budu skupi i za ljude koji imaju viska para.Ima i jeftinijih kineza a to je tek za mene bacaje para.Preko je cena jako povoljnija 500-600e dok se kod nas lopovi JAKO ugradjuju pa imamo takve cene.Muka me uhvati samo kad vidim koja je razlika u svemu ostalom i koje su marze na sve...mi i evropa nikad
pa s obzirom na to da je tablet kao gadget obična budalaština preskupo je a eto nema ni 3G, jednostavno sve dovodi do tog zaljučka da im treba *ebati mater kao taj klinac sa klipa :D. dodaš još malo para i uzmeš neki ultrabook, bar bi ja tako da imam tih 630€ na bacanje. ICS je samo cool izgled androida na tabletu

vidi stvarno bice da smo se priblizili da udjemo u evropu :)

a sta ce ti full hd i onako ekran malecki... pa razlika izmedju 720p i 1080p se ne vidi ni na 32'' a kamoli na ovom. jedino ako ne unaprede i neke druge stvari da prikaza bude kvalietetniji

Jedina mana po meni ovog asusa je sto nema usb port na samom uredjaju nego na tastaturi.Dok sam imao prvi transformer to mi je itekako smetalo a i tezina.Ovde tezina smanjena ali ostao isti problem.Vezan si za tastauru...***

Pa kazu sredili su wifi i gps signal posto su ubacili plastiku u delu kod antena a ekran daju gratis :)
a sta ce ti full hd i onako ekran malecki... pa razlika izmedju 720p i 1080p se ne vidi ni na 32'' a kamoli na ovom. jedino ako ne unaprede i neke druge stvari da prikaza bude kvalietetniji

Jel se zna koje ce cene biti u svetu i kod nas za verziju od 64GB sa Dock-om?

Pa kazu sredili su wifi i gps signal posto su ubacili plastiku u delu kod antena a ekran daju gratis :)

e to je vec druga prica :D, kod nas ima da zveknu za to "gratis" bar 100eur iznad obicnog :D

Ok, ako se i pominje ista cena, ne znaci da sadasnji Prime nece pasti sa cenom drasticno ;)

Prvi prime po meni je ubrzan da bude prvi bez obzira sto su znali za njegove mane.Al morali su da budu prvi iako je konkurencija vec najavila full hd tegra 3 uredjaje.E sad koje ce cene biti kod ostalih verovatno ce uticati i kod naslednika.Uglavnom bice skuplji 100e sigurno od acera a700

auuuuu ovi iz acera nisu normalni a700 ce biti 750e???Pa onda ovaj prime ce da bude dzabe.a510 500e sto mu dodje jeftiniji 100e bas kao i prosli.Po ovoj logici novi ce biti 850e!!!!!

Kod nas iPad2 16GB WiFi (legalan, sa fiskalnim racunom i garancijom, ne svercovani model) kosta 49k, dok 64GB 3G kosta 82k (32GB 3G je 10k jeftiniji, sto je mozda ipak malo bezobrazna razlika). Sudeci po tome kako je Apple do sada radio, iPad 3 ce kostati isto. A Acer pokusava da proda tablet koji je skuplji u osnovnoj verziji od osnovnog iPada? Hm...

Uradio rooot za sada sve radi super, inace je moj vec dosao sa ICSom, i build je 9.4.2.11 poslednji trenutno.
Opera mnogo brza od stock browsera, FF nista novo spor katastrofa.

Nazad
Vrh Dno