raindog
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.10.2002
- Poena
- 649
Zahvaljujem Rain
ja cekam da vidim taj tamniji model. a i za mesec dana trebam ici u Bec pa ce vidim kako ce se tamo kretati cene... mada verovatno bice ko i kod nas...
Zahvaljujem Rain
Naravno, ja PS i te stvari ne koristim uopste, meni je ovo idealno, mail,net koristim remote, vnc,telnet i te stvari, tako da meni super, ekran je stvarno odlican, uglovi su fantasticni, boje odlicne.Ja sam imao isti utisak, nezahtevniji rad na notebooku i desktopu može biti zamenjen ovakvim rešenjem. Ali, još uvek nemam tu slobodu da upalim na njemu Dreamweaver i Photoshop, onako kako radim u Windows-u, još uvek mi fali nešto, a cena je takođe "mali" problem![]()
Od danas je u ASUS Pointu (TC Usce, drugi sprat) izlozen Transformer Prime (tamnije kuciste) sa Android 4 (ICS) operativnim sistemom, pa ko hoce da ga isproba neka izvoli.
Od danas je u ASUS Pointu (TC Usce, drugi sprat) izlozen Transformer Prime (tamnije kuciste) sa Android 4 (ICS) operativnim sistemom, pa ko hoce da ga isproba neka izvoli.
Generalno jeste u vitrini jer je ipak rec o semplu, a ne o finalnom proizvodu, ali prodavcima je receno da ga mogu dati zainteresovanima da se poigraju i pogledaju. Ne znam do kad ce tacno biti izlozen. Ako ne bude nekih vanrednih potreba na drugom mestu, ostace tamo bar par nedelja.Jel to moze da se isproba ili je u "look don't touch" vitrini?
I da li se zna do kada ce biti tu izlozen, tj do kada mozemo da dodjemo da ga vidimo![]()
preskupo!
pa s obzirom na to da je tablet kao gadget obična budalaština preskupo je a eto nema ni 3G, jednostavno sve dovodi do tog zaljučka da im treba *ebati mater kao taj klinac sa klipa. dodaš još malo para i uzmeš neki ultrabook, bar bi ja tako da imam tih 630€ na bacanje. ICS je samo cool izgled androida na tabletu
vidi stvarno bice da smo se priblizili da udjemou evropu![]()
a sta ce ti full hd i onako ekran malecki... pa razlika izmedju 720p i 1080p se ne vidi ni na 32'' a kamoli na ovom. jedino ako ne unaprede i neke druge stvari da prikaza bude kvalietetniji
Pa kazu sredili su wifi i gps signal posto su ubacili plastiku u delu kod antena a ekran daju gratis![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari