Слажем се, али главни проблем је у болесној опседнутости да телефони буду танки скоро к'о платне картице :dMene u nekim komentarima isprozivase, kada sam rekao da umesto da samo guraju jezgra, porade malo na optimizaciji postojecih, da bi dobili na brzini i TRAJANJU baterije.
*em ti ja uredjaj koji svakih 24h moram da punim?!?!
Milion puta je pominjano, taj S4 na dve glave je u rangu tegre 3. Igrao sam se sa par S4 uređaja, a pri tome posedujem i HoX i tf300tg , oba sa tegrom3. Svi testovi to potvrđuju. Tegra je nešto bolja na polju grafike, i to za igre i apps optimizovane za njen gpu...Još je S4 rađen u 28nm procesu, a tegra u 40nm, pa je i baterija na S4 bolja ...batalite ta poređenja na osnovu broja jezgara više...
Evo nekih prvih detalja sa testiranja - trajanje baterije samog telefona bez tablet dela i docka je očajno. Stavio sam osvetljenje na maksimum i vrteo benchmarke po nekoliko puta, kao što uvek radim zbog tačnosti rezultata i dobijam nešto ispod tri sata screen on. Očekivao sam barem pet sati neprekidne upotrebe, ovo je loše...
Pa nije moja idejaRekoše mi da najavljujem svaki malo zanimljiviji uređaj, so i did
Nisam ja nešto preterano oduševljen istim, dobra je ideja, ima potencijala, ali je skupo ipak.
Drugo, ko kaze da su oni testirali primerak koji su dobili od ASUS kancelarije?
U tom slucaju svaka cast onima koji su nabavili nexus pre Asus kancelarije i razdelili ga svima![]()
Strasno je sto je uredjaj dva ipo meseca stajao na carini, ali to je d(r)uga prica. Samo da dodam da PadFone 2 nece bas tako brzi, a i da ce biti primetno skuplji od originalnog PadFone-a.
Same ocene prve generacije su slabe tako da ne vidim zasto bi neko hteo da investira toliku sumu novca kada se za iste pare mogu, odvojeno, kupiti bolji uredjaji.
Imam ovaj uredjaj vec nekoliko dana i mogu reci da su mi utisci vise nego povoljni. U stvari da budem iskren nikad nisam imao korisniji gadget u zivotu. Odlican telefon koji u sekundi po potrebi pretvoris u tablet solidnih performansi. Toliko sam se primio na ovaj koncept upotrebe da sam vec prodao galaxy note koji sam do juce koristio, a i za racunar sednem samo kad treba zavrsiti neki zahtevniji posao. Sve ostalo Padfone zavrsava vise nego dobro uz komfor portabilnosti koji sumnjam da mogu ponuditi dva odvojena uredjaja. Sto se mene tice ovaj koncept je savrsen i nadam se da ce se pojaviti jos takvih uredjaja na trzistu kako bi i cene postale pristupacnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari