****m vas..... sta ste se zabunili za taj 2011 to nikad nece pasti za mase......... SB-e je jedno a ivy bridge i mainstrem drugo
http://www.fudzilla.com/processors/item/21621-ivy-bridge-22nm-sticks-with-socket-1155
cak i sam anad cak rekao da ce sve ploce sa P67 i updatovanim biosom raditi sa ivy bridge i da je informacija dosla direkt od intela... neznam gde sam procitao ali sam 100% siguran, samo sto neces imati beneficije P7x chipseta naravno
Koliko je ziveo LGA 1156?![]()
kapiram da ce ista prica da se plasira ponovo...ali, neces valjda svaku generaciju procesora da pratis (kupujes)?
kakve to veze ima, 1156 je ubijen zbog redizjana koji je kao "bio potreban" i prakticno je isplao da ga je intel lose projektovao i da je to ispravljeno sa 1155, tesko verujem da sutra mogu da kazu a i 1155 je los sad mora da pravimo 1154, bila bi vec sramota a ni intel nije svemoguc da pravi greske u koracima uzastopno
Ljudi imam asus p8p67 rev3 i hteo bih da apdejtujem bios(zeza me npr. kad nakačim fleš neće da ga otvori ne prepoznaje slušalice itd) ako m,oze ceo postupak kako apdejtovati..hvala u napred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari