Šta je novo?

ASUS P67 zvanična tema

I mene je zezao BSOD na idle pa sam lepo manuelno setovao voltazu i resio problem. Ionako je stalno voltaza setala od 0.9xx do 1.28 tako da ostaje ovako.

Pozdrav.

Imao bi jedno pitanje - potencijalni problem u vezi ove ploce.

Naime imam je od avgusta meseca 2011 godine zadovoljan sam sa njom nemam primedbi :) ali mi se danas i pre neki dan javio cudan takoreci problem. Dok sam igrao Witcher 2 zabo se ceo komp i resetovo sa plavim ekranom ok ali kad je trebalo da se win uita kaze da uradim reboot i izaberem odgovarajuci device kako bi se ucitao sistem ok auradim reset na ALT+CTRL+DEL i onda me pita start windows normali itd..... kazem ok win se ucita sve noramlno. Drugi put danas radili torenti zaglupeo se ruter ok reset rutera torent prijavio I/O error ja reko aj da resetujem i uTorrent kad on prijavi not responding i nece da se ugasi probam da upalim Task Manager nece tj. pescani sat se negasi kao da nesto opterecuje sistem a stvari u poazdini rade :\ dok nisam poce da klikcem sve radom i da udaraim ALT+CTRL+DEL gde je nastala crna slika ali je pescani sat jos tu :\ tu je pao reset na dugme i pre podizanja win-a je ista stvar bila za reboot kad sam to uradio win se podigo bez problema. E sad da li je mozda to problem do HDD-a ili do ploce ili mozda nesto trece ??? Da napomenem da su mi dva HDD-a WD5000AAKS u Raid 0 rezimu rada mozda je to problem ?

Izvinjavam se mozda ako sam zalutao sa pitanjem tj. problemom - ovde sam je postavio jer mi je jedan lik reko da on pre sumnja na plocu pa sam zato ovde hteo da postavim pitanje.

jel ima neko problema sa usb 2.0 portovima,neki put se samo ugase i nece da prorade dok ne resetujem komp a usb 3.0 skljakaju normalno.

Imao sam ja...

U device manageru ne dozvolis da ih OS gasi. Nikad mi se nije desilo da ih ugasi dok je uredjaj radio.
Takodje, prilikom butovanja se desavalo da se ne upale. Restart je to resavao.

Izashao je neki bios sa podrshkom za ivy samo me interesuje shta znachi ovo *Please update Bios twice when update from previous Bios version, then need CLRTC.?

Nazad
Vrh Dno