Dobijao sam BSOD na novoj ploci dok surfujem netom i na 4.5ghz @ 1.325v i RAM 1600mhz @ 1.65v cl9 pa sam odma pomislio da je nesto do HD-a. Vratio sam sve kako sam imao na staroj ploci jer mi je tako radilo sve extra. Cackao sam sata portove i HD, za sad bez BSOD u mozili ili na desktopu. Jedino u igrama restart masine ali nije bsod. Nisam se setio da slikam BSOD ali se vise ne pojavljuje od kako sam cackao sata portove. Bukvalno otvorim mozilu par tabova i BSOD, sta god da sam menjao od napona isto...
BSOD je resen ne znam ni ja kako ali za sad je OK

Sinoc sam se malo igrao pustio prime i puce posle 20 min,
CPU na 4.5ghz @ 1.275v
RAM 1600mhz @ 1.6v cl9
Load-line Calibration na Ultra High
Phase Control Extreme
VRM Fixed Frequency Mode 300
Onda sam stavio CPU na 1.285v, a RAM nisam dirao i puce posle 3h tek... E sad sto je zanimljivo linx vrti skoro 8h sa manjim naponom

na staroj ploci sam se igrao mesecima komp radio nekad i po par dana ali se nikad nije restartovao ili bsod. Napon na proc je bio siguron nizi nego sad.
Moguce da na staroj ploci nisam dobro OC ali nisam ni imao problema testove sam pustao po max 5h nikad vise i radilo je... Ok podicu napone jos, nije to greda samo da znam da nisu sata portovi sje..ni
Nadam se da ce to resiti problem sa restartom ali bsod je valjda zbog sata portova bio, mozda nisam dobro kabel stavio ili nesto ne znam... Ali posle malo premestanja i cackanja vise se nije pojavio. Tnx na pomoci
Da dodam samo da sam na staroj ploci imao bios verziju 0804