Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ako koristis onu sixaxis aplikaciju, ne pricam o tome, pricam o native supportu koji bi morao da ima. fon sa istom verzijom androida savrseno prepoznaje pad tako da je ili do samog tableta ili do asus prckanja po androidu.

Ljudi uzeo sam ovaj tablet u Telekomu, kako da mu isključim u tastaturi da mi ne izbacuje ove predloge za reči nego da jednostavno kucam? Probao sam da isključim u podešavanjima tastature ali ne uspevam? Ovaj post kucam 10 minuta 🙂

ma imas da ugasis word prediction negde u podesavanjima i da stavis one correction da budu off u tim istim podesavanjima

ne znam sad napamet kako se ulazi tu :/

mislim da ima onaj tockic za podesavanja dok kucas

Taj tockic nemam, a u podešavanjima isključim sve i opet izlazi. Ajde neko ko zna neka mi napiše gde i šta tačno. Hvala unapred...

Molio bih za savet, da li neko zna kako da namestim za podrazumevanu lokaciju preuzimanja podataka SD karticu umesto interne memorije. Dugme koje postoji u podesavanjima za tu opciju je ukljuceno, ali i dalje on tera po starom.
Unapred hvala!

Ljudi uzeo sam ovaj tablet u Telekomu, kako da mu isključim u tastaturi da mi ne izbacuje ove predloge za reči nego da jednostavno kucam? Probao sam da isključim u podešavanjima tastature ali ne uspevam? Ovaj post kucam 10 minuta 🙂

Ja sam stavio SwiftKey, naučio sam se na nju na telefonu, isto mi ta fabrička smetala.

Ma i na telefonu koristim fabricku, a i na tabletu mi odgovara, mora da postoji neka caka da se iskljuci ta predikcija.

Ma i na telefonu koristim fabricku, a i na tabletu mi odgovara, mora da postoji neka caka da se iskljuci ta predikcija.
Ja pritisnem trouglic skroz desno tu kod reci pa na dnu uvek bude ta rec koju si otkucao.

Setings - Language&input - ASUS Keyboard .... pa stavi na OFF: Auto-correction; Word completion; raščekiraj Next World Prediction, Word Reselection, Enable trace input.
TO bi valjda trebalo da bude to!

@nemanja ,vrati se par stranica nazad, imao sam isti problem sa touchom,wuk zna sta prica ,ja sam svoj sredio,radi ka
o zmaj 🙂

Molio bih za savet, da li neko zna kako da namestim za podrazumevanu lokaciju preuzimanja podataka SD karticu umesto interne memorije. Dugme koje postoji u podesavanjima za tu opciju je ukljuceno, ali i dalje on tera po starom.
Unapred hvala!

Niko nema odgovor?

Prepoznaje li tablet uopste taj SD? Cita li bilo sta sa njega? Prema opisanom rekao bih da bi valjalo formatirati SD pa ga vratiti u uredjaj . Dajes premalo informacija.

Da li mogu da se pogase aplikacije u task baru kao kod alkatela kad se drzi duze desni taster pa clear all.I ne vidim da ima desni soft taster kako da dobijem jos opcija za neku aplikaciju (poput exit i slicno)

Pa kod Asusa imas ona dva prvougaonika ako se ne varam koji otvara recent. 😱

Ne znam jel moze na stocku, ali ako instaliras gravitybox onda imas tu opciju (pogledaj gornji desni ugao)

Prilozi

• Screenshot_2014-07-30-12-49-12.jpg
    Screenshot_2014-07-30-12-49-12.jpg
    317.5 KB · Pregleda: 177
Razbijeno mi je staklo na Memo Padu.
Touch i displej regularno rade.
Koliko je zamena stakla i ko to kod nas radi?

Jel imaš garanciju od tog uređaja? Ako imaš probaj da vidiš ko je ovlašćeni servis?

Molim kolege za sugestiju za neki FPS, ali bez zombija, vanzemaljaca i sličnih karakondžula. Da ide lepo na ovom tabletu i da ne zahteva mnogo skladišnog prostora. Ne mora biti aktuelni hit, može i nešto starije, ali sa pristojnom grafikom. Postoji li tako nešto?

Molim kolege za sugestiju za neki FPS, ali bez zombija, vanzemaljaca i sličnih karakondžula. Da ide lepo na ovom tabletu i da ne zahteva mnogo skladišnog prostora. Ne mora biti aktuelni hit, može i nešto starije, ali sa pristojnom grafikom. Postoji li tako nešto?

Modern Combat 4 ide super sa ovim tabletom, ima i native support za PS3 JoyPad, i ima super online mod.

Instaliram juce Samurai2 igru da vidim kako sljaka,i sve super i hocu da izadjem iz igre,ne moze iz menija igre,a nisu mi dostupni oni soft tasteri.Morao sam da iskljucim tablet.Kako zatvoriti tada aplikaciju,da li moze nekako force close.

Instaliram juce Samurai2 igru da vidim kako sljaka,i sve super i hocu da izadjem iz igre,ne moze iz menija igre,a nisu mi dostupni oni soft tasteri.Morao sam da iskljucim tablet.Kako zatvoriti tada aplikaciju,da li moze nekako force close.

Napravi precicu ka nekom programu na lockscreenu ili stavi widget nekog task killera, pa kada si u igri zakljucas tab, pa otkljucas i pokrenes nesto sa lockscreena i van igre si, pa mozes da je ugasis preko soft dugmica.

Napravi precicu ka nekom programu na lockscreenu ili stavi widget nekog task killera, pa kada si u igri zakljucas tab, pa otkljucas i pokrenes nesto sa lockscreena i van igre si, pa mozes da je ugasis preko soft dugmica.
Dobra ideja,hvala.Jedino ona nesto zeza pa nema one tastere ostale rade super.

Gracity box i expand desktop

Mora prvo Xposed.

Ubacio sam mu Kingstom microSD clasa 10 i sve bilo ok.Juce sam ga skroz ugasio i danas kad ga upalim ne prepoznaje karticu.Izvadim je i ponovo ubacim i opet sve ok.Sad da li je kartica losa ili tablet brljavi

Nazad
Vrh Dno