Ljudi uzeo sam ovaj tablet u Telekomu, kako da mu isključim u tastaturi da mi ne izbacuje ove predloge za reči nego da jednostavno kucam? Probao sam da isključim u podešavanjima tastature ali ne uspevam? Ovaj post kucam 10 minuta 🙂
Ja pritisnem trouglic skroz desno tu kod reci pa na dnu uvek bude ta rec koju si otkucao.Ma i na telefonu koristim fabricku, a i na tabletu mi odgovara, mora da postoji neka caka da se iskljuci ta predikcija.
Molio bih za savet, da li neko zna kako da namestim za podrazumevanu lokaciju preuzimanja podataka SD karticu umesto interne memorije. Dugme koje postoji u podesavanjima za tu opciju je ukljuceno, ali i dalje on tera po starom.
Unapred hvala!
Pa kod Asusa imas ona dva prvougaonika ako se ne varam koji otvara recent. 😱
Ne znam jel moze na stocku, ali ako instaliras gravitybox onda imas tu opciju (pogledaj gornji desni ugao)
Molim kolege za sugestiju za neki FPS, ali bez zombija, vanzemaljaca i sličnih karakondžula. Da ide lepo na ovom tabletu i da ne zahteva mnogo skladišnog prostora. Ne mora biti aktuelni hit, može i nešto starije, ali sa pristojnom grafikom. Postoji li tako nešto?
Instaliram juce Samurai2 igru da vidim kako sljaka,i sve super i hocu da izadjem iz igre,ne moze iz menija igre,a nisu mi dostupni oni soft tasteri.Morao sam da iskljucim tablet.Kako zatvoriti tada aplikaciju,da li moze nekako force close.
Dobra ideja,hvala.Jedino ona nesto zeza pa nema one tastere ostale rade super.Napravi precicu ka nekom programu na lockscreenu ili stavi widget nekog task killera, pa kada si u igri zakljucas tab, pa otkljucas i pokrenes nesto sa lockscreena i van igre si, pa mozes da je ugasis preko soft dugmica.
Da li mora prvo xposed framework pa gravity boxGracity box i expand desktop
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari