Ja bih recimo našao neku prikladnu nalepnici i zalepio je sa prednje strane cover-a pošto je magnet radiće i kroz cover ako me razumeš.
Ne moze magnetna traka, bar nece sa mojom sa frizidera, kao da nije dovoljno jaka.Parče magnetne trake
Ne moze magnetna traka, bar nece sa mojom sa frizidera, kao da nije dovoljno jaka.
Sa malo debljim magnetom,
velicine novcica, super radi.
http://vidd.me/sJH

nasao sam magnet koji radi sa obicnim coverom...ima tri komada u pakovanju, samolepljiv, s prednje strane je magnet koji je zasticen providnom folijom tako da ne moze da osteti ekran...zalepio sam sa unutrasnje strane na obican cover i radi kao zmaj...vrlo je tanak tako da ne pravi budzu na coveru...hvala svima na savetima! probacu da okacim i sliku...
Ipak može traka, veoma tanka ali je jači magnet, neki stikeri mogu a neki ne. Imam nekih par na frižideru koji ne mogu a našao sam jedan koji može. Naravno zavisi od jačine magneta
Probaj da li gasi sa zadnje strane, ako ti nije tesko?
Sa druge strane cover-a ili sa druge strane tableta ?
Kada presavijes prednji deo futrole sa zalepljenim magnetom pozadi, da li gasi ekran?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari