Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a gde moze da se nabavi takav neki sticker? imam obican cover pa bih probao da ga pretvorim u transcover...

probao sam sa magnetom iz neke od onih vockica za friz...radi...problem je kako to namestiti da valja i da ne osteti ekran...

a ovi gotovi deluju zanimljivo, osim sto su rasprodati

@misterx

Nema na čemu ! 😉

@Altru

Čitanje ti baš nije osobina 😀 ne magneti nego magnetne nalepnice (stikeri) oni su mekani i ne mogu da oštete displej a i ima i tankih tako da uz malo mašte mogu da se ugrade u cover. Naravno sve zavisi kakav cover imaš i koliko želiš da utrošiš vremena na neko rešenje. Ja bih recimo našao neku prikladnu nalepnici i zalepio je sa prednje strane cover-a pošto je magnet radiće i kroz cover ako me razumeš.

Parče magnetne trake LINK može da se stavi ispod neke nalepnice i da se ne vidi. Po marketima se mogu naći srikeri raznih veličina

7Etik0

Samo nemojte neki bas veliki da stavite 😀 Moze da pomrsi piksele, pa da pocrkaju :d

Edit:
Vidi bas kao taj zadnji smajli bez zuba, samo umre piksel 😀

Trebalo bi staviti nesto i sa zadnje strane, jer kada se presavije prednji deo futrole pozadi, opet ugasi ekran.

Inace za ovu rotirajucu futrolu sto sam ja kupio mislim da bi trebao jos jaci magnet jer debela dobrih 5 milimetara na tom delu. Tako je dizajnirana zbog kanala gde upada tablet 😉

@abraksas

kao sto si video, nece da radi sa onim tankim, savitljivim magnetima...naravno da ima. jacih magneta, ali ko sto rekoh problem je kako ih namestiti da ne deluje ruzno, ili lose po ekran...

Taman hteo da kupim ovaj tablet, kad ono ima više modela, jel može neko da mi pomogne, recimo u čemu je razlika između modela sa oznakom ME173.. i ME172..,
koji model je najbolji od Asus memo pad hd7?

Nove vesti za one koje ne prate xda 🙂 Kreator custom ROMa za nas tablet, iako su mu ukrali ROM i samo zamenuli ime i objavili ga kao da je njihov, on ce najverovatnije releasovati AOSP ROM v2 ove nedelje, v1 nije imao internal storage i kamera nije radila, ovo je 100% AOSP port iz lenovo tableta (nzm tacno kojeg) tako da vise nece biti asusovog bloatwarea, na ovom ROMu kad ga flashujete free RAM ce biti oko 600 (na stock asusovom je oko 400 kada instalirate facebook i ostale RAM 'eatere') i videcete znatno bolje performanse za igranje... 🙂 android verzija ce naravno biti 4.2.2 zato sto MediaTek NIJE releasovao 4.3 za nas chipset.

nasao sam magnet koji radi sa obicnim coverom...ima tri komada u pakovanju, samolepljiv, s prednje strane je magnet koji je zasticen providnom folijom tako da ne moze da osteti ekran...zalepio sam sa unutrasnje strane na obican cover i radi kao zmaj...vrlo je tanak tako da ne pravi budzu na coveru...hvala svima na savetima! probacu da okacim i sliku...ImageUploadedByTapatalk1391003442.705792.jpg

^
Super je. Moze informacija gde si kupio? Jel ima u knjizarama ili nekoj odredjenoj radnji? 🙂

gift shop u svetogorskoj...650 dinara pakovanje od 3 komada...preostala dva su inace u crvenoj i plavoj boji, ako je to nekome bitno...

Poslednja izmena:
nasao sam magnet koji radi sa obicnim coverom...ima tri komada u pakovanju, samolepljiv, s prednje strane je magnet koji je zasticen providnom folijom tako da ne moze da osteti ekran...zalepio sam sa unutrasnje strane na obican cover i radi kao zmaj...vrlo je tanak tako da ne pravi budzu na coveru...hvala svima na savetima! probacu da okacim i sliku...

Koji je to cover? Originalan Asus?

Da li si probao da presavijes pozadi prednji deo futrole?
Kod mene reaguje i sa zadnje strane, mora da mi je prejak magnet.

da, origiinalan asus...u pravu si, gasi i kod mene kad ga presavijem, ali to nikad i ne radim, uvek ga drzim kao knjigu...

Ipak može traka, veoma tanka ali je jači magnet, neki stikeri mogu a neki ne. Imam nekih par na frižideru koji ne mogu a našao sam jedan koji može. Naravno zavisi od jačine magneta

Poslednja izmena:
nesto verovatno moze da zaustavi magnet ako se stavi izmedju covera i tableta unutra, ali sad je pitanje sta bi to bilo...a da je dovoljno tanko...

Posle okruglo mesec dana stigla rotirajuca futrola sa ebay preko hong kong post, bez dodatnih troskova, voli postar da mi ostavi ispred vrata kuce na prvom od 2 stepenika, pa su sanse 9/10 da ne vidim i zgazim paket kad izlazim -.- sreca te mi se to do sada nije desilo...

Utisak: nije neki kvalitet, tipa nilkin, ili ne daj Boze one skuplje od 3-4k din, ali nije ni neki bedan krsh, iako je cena 7-8$... Za moje potrebe je odlicna, jer tab vrlo retko koristim po kuci, pa mi nije potrebna neka tanana futrola kao persona cover, trans cover i sl, vec mi je potrebna sto robusnija, kad nosam tablet po belome svetu da bude sto zasticeniji jer ga vucem umesto laptopa za osnovne poslove. Svidja mi se sto moze da se rotira, a svidja mi se i sto ima 2 ugla naslona, jedan mi odgovara za skajp [da skajp jer se bolje vidim na skajpu sa ovog tableta nego sa laptopa i genius web kamerica, i to jedno 10x bolje], a drugi ugao za surf i uopste koriscenje tableta. Jedina zamerka je sto je malo nesigurno postolje kad se klikce, tj malo, ali vrlo malo mrducka, nije rock solid kao da je u stezi, ne znam kako je kod drugih futrola ali ne moze da bude drasticno stabilnije, svejedno je veoma upotrebljivo. Iskren da budem, ocekivao sam losije odradjenu futrolu, tipa ako je transcover ocenjen 10/10, ocekivao sam 4/10 a ovo bi moglo da prodje 7 ili 8 /10 😉

Evo i koja slicica da vidite sami [slikano Lenovo a850 telefonom]

Fina je ta bela, valjda ti se nece puno prljati. Meni je crni Asus i crna futrola 🙂
Jako lepo stiti tablet. Dok mi nije stigla nosio sam tablet u kutiji dok putujem :d

Treba mi pomoc. Danas sam pokusao da installiram custom recovery, i tako ja fleshovah .img i da ga rebootojem i stigne do prvog "Asus" screena i nece dalje..... I onda se posle 10 sec restartuje i tako u krug, a da udjem u stock recovery, ni da ne pokusavm, posto se isto to desi izadje "Asus" sreen i rebootuje se.. Znam da je brickovan i treba mi neki predlog kako da ga unbrickujem, svaka pomoc je dobro dosla 😀

Nazad
Vrh Dno