Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemoj da si tužan ,a zamisli da ti je ispao neki od 40000 ili skuplji.Idi kupi drugi a taj čuvaj za delove.

Koja tuga... 🙁
Edit: Da li staviti neku foliju ili nesto, pa koristiti ovako ili baciti u kantu? Ja stvarno ne mogu da razumem ajde da je 100 evra zemena shvatio bih ali da je zamena 19000 a nov 18000 gde je tu logika...
Edit 2: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2416871 kako to resavaju negde drugde...

Ako ti se staklo nije previse "rascvetalo", mozda bi mogao da zalepis foliju preko, i da ga tako koristis, pa dokle izdrzi. Ako je za poredjenje, mojoj devojci je puklo staklo na mobilnom, i skroz je ok mogao da se koristi i tako, ali je zamenila staklo u servisu za neke male pare posto je moglo.

U principu ja bih ga koristio ovako ali kako da sprečim da mi se još više rasveta?
ze6y6yje.jpg

Ma to je jedan u 1000. Prosle godine su ljudi krcakli Nexus-e ko blesavi, screen lift problem u kombiniaciji sa padovima je cesto dovodio do pucanja i ne secam se nijednog slucaja da su dobili besplatnu zamenu.
Koja tuga... 🙁
Edit: Da li staviti neku foliju ili nesto, pa koristiti ovako ili baciti u kantu? Ja stvarno ne mogu da razumem ajde da je 100 evra zemena shvatio bih ali da je zamena 19000 a nov 18000 gde je tu logika...
Edit 2: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2416871 kako to resavaju negde drugde...

da li postoji neki silikonski ili plasticni back cover za ovaj tablet?
znam da postoji za razne modele mobilnih pa mi je palo na pamet
primetio sam da ako se tablet malo jace stisne,prestaje da skripi,pa rekoh mozda ako bude imao cover da ga drzi tako mozda prestane skripanje bar dok je u coveru

da li postoji neki silikonski ili plasticni back cover za ovaj tablet?
znam da postoji za razne modele mobilnih pa mi je palo na pamet
primetio sam da ako se tablet malo jace stisne,prestaje da skripi,pa rekoh mozda ako bude imao cover da ga drzi tako mozda prestane skripanje bar dok je u coveru

Ima, zove se ipad mini. 😀
Salu na stranu, Asus je opasno zeznuo stvar sa izradom na ovim tabletima, jednom brand-name proizvodjacu ovako nesto nije smelo da se desi. Kao da pricamo o nekom kinezu.

na mom modelu skripi ona plastika sa strane i tacno kad bi neki cover dosao preko toga da ga stisne malo bi prestalo :/
kad ga drzim u landscape modu ne skripi mi nista jer ga drzim skroz drugacije,ali posto ga cesto koristim u portrait modu me iritira

Imate na EBay-u svakakve covere, moja zena ima transcover i nista ne skripi, takodje ima i Asus onaj silikonski, persona cover koji bi ga dobro utegao.

Јел могуће смањити графику то јест детаље у "Real Racing 3" ? Имам осећај као да ради на 5ФПС-а...

bio sam u svakom gigatronu u u blizini i imaju samo roze persona cover -.-

bio sam u svakom gigatronu u u blizini i imaju samo roze persona cover -.-
Persona cover mi bas nije ulivala poverenje-jeftina guma i spreda i od nazad. Ako ona vredi 2500 Trans vredi 10.000 ,jer ima sa zadnje strane tvrdu plastiku ,koju da bi polomio moras da krljas cekicem. persona koju sam ja drzao je bila toliko jadna da nisam razmisljao ni sekund.

treba mi samo nesto sto ce malo da ga stegne da ne bi skripao
a cinjenica je da su i persona i trans preskupi

probotzor ne obraćaj previše pažnje na komentar bongec-a!😉
Persona cover će ti odlično završiti. Vidim da Pearl Black varijante trenutno nema.
Znači - Pink ili Yellow-Green. Oba imaš online.
U svakom slučaju dati 4500din za futrolu je po meni ludost. Al`kome ne smeta da se razbacuje parama - samo napred.😀

uzeh pre neki dan ovaj tablet, inace moj prvi uredjaj ove vrste. Prilicno je nahvaljen pa sam se odlucio za njega. Da ne duzim puno.. koristim nexus4 telefon i naspram njega tablet se vuce ko crv. Ne bukvalno, ali lag je bas primetan. Jel to normalno ili nesto ne sljaka kako bi trebalo? Da menjam launcer mozda?

meni sve ide glatko
imam apex launcher,mada i sa stock launcherom nije lagovalo

Код мене све ради перфектно.
Инсталирао сам GTA, Real Racing 3, NFS Most Wanted итд... Код прве две има помало лага, понекад. Док НФС ради као по лоју (иако сам се разочарао у игру иначе).

uzeh pre neki dan ovaj tablet, inace moj prvi uredjaj ove vrste. Prilicno je nahvaljen pa sam se odlucio za njega. Da ne duzim puno.. koristim nexus4 telefon i naspram njega tablet se vuce ko crv. Ne bukvalno, ali lag je bas primetan. Jel to normalno ili nesto ne sljaka kako bi trebalo? Da menjam launcer mozda?
Pa ne mozes da uporedjujes telefon i tablet , to ja kao ono kad uporedjujes kruske i jabuke.Normalno je da uporedjujes telefon sa telefonom a tablet sa tabletom.

Koliko je realna cena po kojoj bi mogao da prodam moj razbijeni primerak?

Dajte ljudi manite se filozofije 🙂, nemam drugi tablet da uporedim..pitam samo jel normalno da je nexus4 toliko brzi, nista vise..znaci nikakve igre, vec cisto otvaranje aplikacija, navigacija po prozorima i slicno...

ja sam ti vec napisao da moj tablet ide skroz glatko i bez laga
nije lagovalo ni sa stock launcherom,ali imam apex koji jos bolje radi

Људи да вас питам. Има ли сврхе користити онај програм "Power Saver" што је дошао уз уређај? Осветљење ми је увек негде на 20%, Ви-Фи увек искључен (када не користим таблет) као и Блутут и ГПС. Не користм оне "Лајв Волпејпрз" 😀 ни неке теме и Виџете што би ми додатно оптеретили Таблет.
И да ли је могуће обрисати апликације које су дошле уз уређај? (BuddyBuzz итд).

moguce je obrisati ako rutujes tablet,ja sam rutovao i disableovao ih i radi bez njih sto znaci da moze i brisanje

btw kupio sam zuti persona cover i odlican je,hrapav je i tesno stoji na tabletu,bas to mi je trebalo,ne skripi vise dok ga drzim vec samo kad pritisnem i jos sam imao neki popust pa sam ga uzeo za 1600 din 🙂

Dajte ljudi manite se filozofije 🙂, nemam drugi tablet da uporedim..pitam samo jel normalno da je nexus4 toliko brzi, nista vise..znaci nikakve igre, vec cisto otvaranje aplikacija, navigacija po prozorima i slicno...

Normalno je da secka. ***... Nexus je Nexus i telefon i tablet...

Nazad
Vrh Dno