jel zna nego gde moze da se nabavi cover za ovaj tablet po nekoj realnijoj ceni
jel si siguran da je besplatno? a ona odrzavanja kartice i provizije neke?
za obicnu karticu uzimaju proviziju sto dizes svoje pare sa bankomata -.-
gde si video negativne komentare?
nema hdmi,to je pisalo i u specifikacijama i to nekim korisnicima treba,nekim ne
kvalitet izrade nije los,ali ima jedan pojas u kojem se javlja skripanje,bar na mom tabletu
kako moze da bude los kada ima odlican ekran,micro sd slot,quad core procesor itd...za 150e
kvalitet izrade nikako nije presudni faktor,jer ovaj tablet stvarno pruza mnogo za ulozeni novac...mene licno nervira sto je plastika kao materijal jeftina i ne znam sto su stedeli na necemu sto je vec jeftino...da su izostavili zadnju kameru,ili da je mozda slabija bi bilo mnogo bolje resenje
Kako koristiš tetering? Da li može da se internet sa mobilnog iskoristi za surf na tabletu?Ako može pojasni malo postupak povezivanja .ja sam ga uzeo i upalio u prodavnici pre kupovine, najvise zbog pixela, pre nego sto su se pojavili svi ovi negativni komentari, sad makar znas sta su mu slabe tacke pa mozes da odes u prodavnicu i na licu mesta istestiras tablet, a valjda i vazi onih 7 dana da ako nisi zadovoljan vratis, mada ne znam kakvi su prodavci po tom pitanju, za online znam da moze da se vrati u roku od 14 dana ali ja nisam hteo da narucujem online bas zbog potencijalnih problema, jer tehnika je tehnika...
edit: sto kaze probotzor, vise negativnih komentara su za otg, sto kazu da ce neki update resiti, a meni licno i ne treba jer za net koristim tetering kad sam vani, a hdmi mi takodje nije potreban...potreban mi je dobar ekran, kolko tolko snazan procesor, prednja i zadnja kamera, microsd slot, i par gigabajta za aplikacije bez da ga rutujem i da se ebavam...a sve to ovaj tablet ima po povoljnoj ceni... 😉
Kako koristiš tetering? Da li može da se internet sa mobilnog iskoristi za surf na tabletu?Ako može pojasni malo postupak povezivanja .
Постоји ли нека званична најава за то? 🙂...vise negativnih komentara su za otg, sto kazu da ce neki update resiti...
Toga sam se i plasio 🙁
Edit:
19000 dinara košta popravka u ovlascenom servisu 🙁
ima li neko neku alternativu?
nov je 17.790,00, eto alternative.Toga sam se i plasio 🙁
Edit:
19000 dinara košta popravka u ovlascenom servisu 🙁
ima li neko neku alternativu?
Popravka skuplja od uredjaja?Svaka im cast...
Uredjaj je previse nov da bi imao alternativu. Mada, veoma moguce da je zapravo identican sto se tice dimenzija i konektora onom u prvom Nexus-u, pa treba istraziti u tom smeru, ako jeste, onda ga je lako naci na e-bay/kineskim sajtovima pa se zamena mozda i isplati. Ako nije isti, onda jedino da cekas da se pojavi ali do tada mogu proci meseci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari