Koja tuga... 🙁
Edit: Da li staviti neku foliju ili nesto, pa koristiti ovako ili baciti u kantu? Ja stvarno ne mogu da razumem ajde da je 100 evra zemena shvatio bih ali da je zamena 19000 a nov 18000 gde je tu logika...
Edit 2: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2416871 kako to resavaju negde drugde...
Koja tuga... 🙁
Edit: Da li staviti neku foliju ili nesto, pa koristiti ovako ili baciti u kantu? Ja stvarno ne mogu da razumem ajde da je 100 evra zemena shvatio bih ali da je zamena 19000 a nov 18000 gde je tu logika...
Edit 2: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2416871 kako to resavaju negde drugde...
da li postoji neki silikonski ili plasticni back cover za ovaj tablet?
znam da postoji za razne modele mobilnih pa mi je palo na pamet
primetio sam da ako se tablet malo jace stisne,prestaje da skripi,pa rekoh mozda ako bude imao cover da ga drzi tako mozda prestane skripanje bar dok je u coveru
Persona cover mi bas nije ulivala poverenje-jeftina guma i spreda i od nazad. Ako ona vredi 2500 Trans vredi 10.000 ,jer ima sa zadnje strane tvrdu plastiku ,koju da bi polomio moras da krljas cekicem. persona koju sam ja drzao je bila toliko jadna da nisam razmisljao ni sekund.bio sam u svakom gigatronu u u blizini i imaju samo roze persona cover -.-
Pa ne mozes da uporedjujes telefon i tablet , to ja kao ono kad uporedjujes kruske i jabuke.Normalno je da uporedjujes telefon sa telefonom a tablet sa tabletom.uzeh pre neki dan ovaj tablet, inace moj prvi uredjaj ove vrste. Prilicno je nahvaljen pa sam se odlucio za njega. Da ne duzim puno.. koristim nexus4 telefon i naspram njega tablet se vuce ko crv. Ne bukvalno, ali lag je bas primetan. Jel to normalno ili nesto ne sljaka kako bi trebalo? Da menjam launcer mozda?
Pa ne mozes da uporedjujes telefon i tablet , to ja kao ono kad uporedjujes kruske i jabuke.Normalno je da uporedjujes telefon sa telefonom a tablet sa tabletom.
Dajte ljudi manite se filozofije 🙂, nemam drugi tablet da uporedim..pitam samo jel normalno da je nexus4 toliko brzi, nista vise..znaci nikakve igre, vec cisto otvaranje aplikacija, navigacija po prozorima i slicno...
E to je pos'o🙂btw kupio sam zuti persona cover i odlican je,hrapav je i tesno stoji na tabletu,bas to mi je trebalo,ne skripi vise dok ga drzim vec samo kad pritisnem i jos sam imao neki popust pa sam ga uzeo za 1600 din 🙂
Normalno je da secka. ***... Nexus je Nexus i telefon i tablet...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari