Nameravam da kupim ovu plocu,pa me interesuje da li je neko mozda ima i kakva su iskustva,jel ima nekih bagova sa biosom i tako to?Konkretno koliko je raspolozena za klok?
nForce 4 za AM2...
I mene interesuje dotichna plocha! Mislim da je uzmem, ali me zanima da li ce ddr2 667 da radi na njoj na ddr2 800 bez podizanja napona?
Dakle moj cilj je da na tu plochu stavim Atlon 64 3500+ (2.2GHz) i podignem ga na recimo 2.6-2.8?
Koja bi setovanja bila u tom sluchaju potebna, a da sve radi kako treba (da ne bude nekih brljivih vrednosti mnozioca.. itd?)
@frogman: HVALA na upozorenju! Ja bas mislio da se ponovim sa jednim WD 320GB SataII NCQ!!
Znachi, mora da se iskljuchi...?
ja bi imao jedno pitanje ... ova ploča i a64 3000+ box ... izgleda da imam *problem* s memorijom , jer jednostavno neće da radi ni u kom drugom modu od *auto* ... jedino što sam uspeo da ubodem da radi je bilo čini mi se 7x270 na 533 ... inače radi APSOLUTNO STABILNO na 9x250x4 , memorija je na auto (750) ...
probao sam naravno prvo da spustim množioc , ali ga ploča uvek računa x9 , iako tamo stoji podešeno 5-6-7 ... probao sam i napon da menjam , al ništa ne pomaže ... jel ima tu neka caka koju sam PREVIDEO , ili to stvarno ne može bolje usled nekompatibilnosti memorije ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari