Šta je novo?

Asus M2N-E AM2

Sarmica

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2006
Poena
320
Nameravam da kupim ovu plocu,pa me interesuje da li je neko mozda ima i kakva su iskustva,jel ima nekih bagova sa biosom i tako to?Konkretno koliko je raspolozena za klok?

ajde kad je već aktivan topic da pitam još nešto ...

naime sistem mi radi sasvim normalno , ali u "divajs menadžeru" imam neku komponentu za koju nemam instalirane drajvere ::: PCI bus 0, device 6, function 1 ::: iako sam instalirao drajvere za sve što mi je aktivno u računaru , i sve radi ... jedino nisam sa instalacionog diska za ploču instalirao čini mi se drajvere za RAID , pošto ga inače ne koristim , jerbo u principu ne zatrpavam računar stvarima koje mi nisu neophodne ...

ajde ako nekog ne mrzi nek proveri šta je ta komponenta ... čisto da mi savest bude mirna ...

meni to ne izbacuje u d.man tj po instalaciji wina tj svih drajvera...sigurno si nesto izostavio. i flashovao sam svez 701 jos pre mesec i vise,nikakve razlike na prethodne varijante po pitanju oc stabilnosti...jednostavno nece da predje 2.7 i to je to. prava steta

Interesuje me da li u BIOS-u ove ploce postoje "skrivene funkcije" i ako ih ima kako se aktiviraju? Probao sam sa Ctrl+F1 , ali ne ide.Ako neko zna molio bih za odgovor.

Nazad
Vrh Dno