Evo dosao sam posle nekoliko dana ponovo na ovaj thread. Dakle, kao prvo pozdrav svima, kao drugo NE VERUJEM STA OVDE CITAM.
FACT1:Sustina mog prvog posta bilo je obracanje mjoksimovicu u vezi zajednickog i problema sa grafickom, gde ja u opste nisam trazio odgovor na isti, niti sam razglabao temu, vec sam sam dao odgovor na osnovu sopstvenih zakljucaka izvedenih po deduktivnom principu .
FACT2:Isti taj odgovor poslao sam njemu direktno i nije mi odgovorio, ali ok mozda je decko vratio karticu i sad nema kako da odgovori (jel?
😛).
FACT3: P5N32E-SLI plocu kupio sam pre skoro godinu dana(po preporuci Marka, jednog od moderatora od kojeg sam i kupio qx6700) i da jesam se 'zaj**o' jel sam uzeo dve 8800gtx (kad volim Krajsis-a :d),
FACT4: nex99 - get a life. Naime ja sam na benchmarku poslao svega 2-3 posta otkada sam izvadio login i nisam upadao u nikakve svadje, jer po prirodi nisam takav osim ako mene neko direktno i bezrazlozno ne isprovocira. Sad bih i ja verovatno (a po tvome nahodjenju) mogao pretpostaviti da si ti od onih likova sto provode svoje male zivote u nekoj iluziji da je sve jako komplikovano, da se iza svega krije jos po nesto, koji svakome meri reci i trazi neke ne vidljive rupe u njima (kao: sve je engma uvijena u zagonetku a ja sam jako pametan i sve cu da odgonetnem). Mnogo si bre FOBICAN. Sad ces verovatno hteti da kazes i da sam, po strukturi mojeg odgovora, ljubitelj detektivskih romana ili vatreni citatelj Serloka Holmsa.E PA NISAM!!:smash: Neko je jednom lepo rekao: vecina ljudi ce kada izadju na ulicu videti lepu devojku, lep auto, sunce kako sija, klince kako se igraju, a neko ce izaci i prvo sto ce ugledati je ono go*no sa strane koje je neka zivotinja ostavila i nista drugo sem toga.
Citat:
Citiram korisnika: nex999 Pogledaj poruku
Kako god, samo ti kazem da lik ovde podhebava, to je radio i ranije, a ni pokretac teme mi ne deluje ozbiljno...i mislim da nikad nije upalio 3DS Max...
haha stvarno si piece of work zvucis ko jedna baba u mom komsiluku : 'znam ja, da da osetila sam ja a i komsinica je meni rekla da sve ove promene vremena- te kisa, te toplo te hladno, to nam sve oni ameri preko onih tanjira u svemiru upravljaju da nas kontrolisu'.
FACT5:kao sto sam ranije rekao poslao sam oma u pon brzom postom graficku u grapollo group gde su mi odma u utorak javili da je stigla i da me pitaju u cemu je problem. Odgovor jos nisam dobio(sto me i ne cudi, drzace se onih 45 dana ko pijan plota).
FACT6: ja nikad nisam rekao da je to neki masivan problem sa 9800gx2, vec da na mnogim forumima ima ljudi sa istim problemom koji su jednostavno vracali kartice:
http://www.overclock.net/nvidia/314045-9800gx2-returned-store.html
FACT7:ja sam hteo da uzmem dve 9800gx2 ali poslo ovoga najverovatnije cu sacekati sledecu gen.
FACT8:Sve ovo nebi pisao da Pera nije otisao u policiju
FACT9:Necu vise odgovarati na ovakve prozivke tipa nex999
FACT10: Flight je vidi se jedan ok lik a i svi ostali.
CONCLUSION:Zivot cine jednostavne stvari, samo ih neki mnogo zakomplikuju!
jedina polu-tacna stvar u mom izlaganju je onaj TOSHIBIN hdtv koji jos nisam uzeo, jer se jos uvek lomim dali da uzmem njega ili Samsung LE40F86BD (ah te slatke muke) ali cu imati nesto od ta dva do kraja sledece nedelje
😉
Pozdrav smima i sve najbolje :wave::wave::wave: