Šta je novo?

Asus EEE Pad Transformer

Ja sam rootovao Prime za ICSom, a pise tamo da isti root radi i za keca, pa probaj to.

Ja sam se vratio na honeycomb, mnogo bagovit ICS- sam od sebe sa restartuje ili gasi, browser vise puca nego sto radi, itd..

Elem, zanima me, da li osecate strujanje kada prelazite prstom preko ivice tableta dok se puni? Prvo sam mislio da umisljam, a onda sam dok pomeram prst preko ivice izvukao punjac i strujanje je prestalo. :trust:
I neki put me pecne kada pipnem tablet dok se puni, kao kada se uhvatite za gelender pa vas tresne :)

JNC - šta si koristio za root - nachoroot, razorclaw ili nešto treće?

1. Jel ima neko problem sa ad-hoc mrezama? Posto posle update nece da mi se zakaci za mrezu na kojoj je radilo do pre update-a
2. Ni USB mi ne radi komp sad ne prepoznaje tablet, e bas sam se usrecio, hocu ja da update-ujem :D

Poslednja izmena:
Očigledno će trebati još puno vremena da se ICS ispegla pa da liči na nešto. Taman kad ga ispeglaju izbaciće novu verziju androida (koja je već KAO najavljena).
Znatiželja me tera da flashujem neki kuvani ICS, ali mislim da ću još neko vreme koristiti ovo što sigurno radi.

@ shatrogistro

oseca se kao vibriranje kad prevlacis prstom? isto i kod mene...kapiram da nema uzemljenja :)

cwm pomoc

uspesno rootovan 101 3g ali kako da udjem u cwm tj kako uopste da instaliram cwm,hvala unapred

imas programce na xda, zove se recovery installer koji to uradi lagano da se ne bi drndao preko adb-a

A jel radi taj recovery installer na ISC?
Mozda glupo pitanje al sad ne znam kako da udjem u recovery mod da instaliram neki update da mi proradi USB za pocetak

@ shatrogistro

oseca se kao vibriranje kad prevlacis prstom? isto i kod mene...kapiram da nema uzemljenja :)

E bas to, promenio sam vise uticnica, cak sam i probao transformator sa 220 na 110v i isto. Najbolje da ne koristim dok se puni, posto posle nekog vremena umeju da utrnu prsti :d

Pitanje ako smem, drugu je potreban hitan odgovor a u tablete se ne razumem...

Potreban mu je tablet sa 3g, time transformer odgovara, samo je pitanje, ukoliko se uzme preko ugovora, npr VIP, da li se može staviti novi sistem i time otključati i za ostale mreže jer mu je potreban za inostransto, tj ortak planira da uzme karticu u zemlji gde je i koristi 3g net isključivo zbog posla... Verovatno ima odgovor na nekoj od 34 strana ali trenutno nemamo vremena da tražimo :/

Hvala na odgovoru :)

iskreno ni ne znam da li su sim-lockovani tableti, nikad nisam ni probao da gurnem neku drugu u njega

Na marketu postoji SIM Unlocker za Galaxy Tab, tako da predpostavljam da ih zakljucavaju.

Zna li neko da li tastatura od originalnog transformera paše na transformer prajm?

Da, danas sam proverio u Ušću. Nema veze, sačekaću još godinu dana, pa ću kupiti koji već tada bude aktuelan - premda nameravam da pazarim novi sedmoinčni tablet.

Nego, danas tablet nije hteo da mi se uključi napolju, pa čak ne ni po ulasku u kuću. Uključio se tek kada sam ga prikačio na punjač - i sada normalno radi. Zar je baš toliko osetljiv na hladnoću? Pri čemu danas i nije bila toliko niska temperatura, a nosio sam ga u zaštitnoj futroli, pa u torbi.

Takođe, da li je moguće nekako naručiti antiglare folije i posebne zaštitne futrole za transformer 1, sa preklopnicima, kao što postoje za ajPedove?

Ne bi trebalo da je zbog hladnoce. Videcemo da li se trenutno nesto zabagovao ili ce se ponoviti.
Mislim da je vec porucena (ili ce biti ovih dana) izvesna kolicina dodatne opreme za ASUS tablete (zastitne folije, USB adapteri, torbice...). Javicu kad stigne kod distributera.

Javite, pa da vidimo sta valja pazariti. Samo cene da ne odo x5 u odnosu na komsije :)

@Ostali- kakva je situacija sa ICS? Jel ima neki rom da se ne restartuje sam od sebe i da ne puca browser na svakih 15minuta?

Puca browser? :)

Majku mu, ja sam odmah instalirao google chrome i nemam pojma za taj problem lol

Ja sam na oficijalnom update-u i TF mi se nije restartovao vec odavno (ali se desilo ranije par puta) a browser isto stabilan.

GMail mi je nekoristiv :(
I ima na par mesta flickering problema sa grafikom (multi-task lista, youtube). Da, youtube isto zna da se ubaguje..

USB uopste ne radi :(

Puca browser? :)

Majku mu, ja sam odmah instalirao google chrome i nemam pojma za taj problem lol

Dzabe chrome kada nema flash, bez toga mi je beskoristan. Aj to, nije frka za browser, koristio bih neki drugi, nego se restartuje sam od sebe, samo vidim ujutru svetli ekran na boot screenu.

da li ce uskoro neki update za ics? mnogo ljudi ima problema pa ga bas i ne bih koristio as-it-is....

Ja sinoć dobio neki fw update za ICS. Mogu pogledati kad dođem kući koja je verzija sad.

Od danas ne mogu da se povežem na Market. Prijavljuje mi no connection. Zna li neko o čemu je reč?

Vrh Dno