Šta je novo?

Asus EEE Pad Transformer

E da, video sam i jedan u VIP-u kod knjizare Vulkan, na uglu kod Knez Mihailove.

hvala za informaciju

Kako kaze Asus Srbija na Fejsu, update koji sada stize je samo za WiFi uredjaje tako da ce korisnici koji imaju 3G (kao i ja), morati da sacekaju, ne dugo ali jos uvek nema preciznog datuma...

Prilozi

• Screen shot 2012-02-24 at 14.26.24.png
    Screen shot 2012-02-24 at 14.26.24.png
    521 KB · Pregleda: 68
Kod hakovanih romova je iskljucen OTA update, barem ja nikad nisam video nijedan gde to nije slucaj.

Kod mene se desava to da skinem novi FW, i krene sa instalacijom i stane, pojavi mi se zuti trougao sa znakom uzvika i to je to, nece da ga instalira. Ima li jos neko takav problem?

Ajdejtov'o. Sve proteklo glatko za 10-15 min. Zadržao je sve aplikacije i settingse, na čemu sam mu zahvalan.

Na prvu loptu deluje brži - od prelaska iz ekrana u ekran, do browsera. Ali 10 min probe je zaista malo za ozbiljnu ocenu. Deluje i nekako lepše, ispeglanije…

Ako ti do sada nije trebao nece ti ni trebati :)

To je programce za kacenje na rutere/sviceve/servere i njihovu administraciju.

Da li si probao da na Transformeru putem ConnectBot-a komuniciraš preko COM porta , tj. preko usb -> RS232 konvertora ?

Ja sam odusevljen, ne znam da li tripujem ali mi se cini da je tab duplo brzi. Inace ja nisam nista menjao, nisam ga cak ni rutovao sve je org na njemu, sama instalacija je zavrsena za max 20 min i zadrzao je sva podesavanja i sve app. Sad ga malo maltretiram pa cu kasnije javiti utiske.

Poslednja izmena:
Ja sam odusevljen, ne znam da li tripujem ali mi se cini da je tab duplo brzi. Inace ja nisam nista menjao, nisam ga cak ni rutovao sve je org na njemu, sama instalacija je zavrsena za max 20 min i zadrzao je sva podesavanja i sve app. Sad ga malo maltretiram pa cu kasnije javiti utiske.

Aj maltretiraj malo brze, pa kad dodjem iz kavane da znam sta mi je ciniti :D

ima na xda forumu i WW full verzija ICS-a sa kojom mozes da uradis update bez vracanja na stock ROM. Radi sa Revolver ROM-om preko CWM-a. Samo se uradi wipe cache-a i dalvika i ostaju sva podesavanja i programi. Koliko sam citao taj thread, ovo radi sa skoro svim custom ROM-ovima, i ostaje root.
Da ne bude zabune, sve sam to uradio na mom Transformeru preko Revolver ROM-a, dakle iskustva iz prve ruke i ovo kucam sa ICS-a i opsti utisak je da sve radi na oko brze. Koliko je stabilno i kompatibilno sa instaliranim programima pokazace vreme. Za sada sve radi :)

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

Poslednja izmena:
ima na xda forumu i WW full verzija ICS-a sa kojom mozes da uradis update bez vracanja na stock ROM. Radi sa Revolver ROM-om preko CWM-a. Samo se uradi wipe cache-a i dalvika i ostaju sva podesavanja i programi. Koliko sam citao taj thread, ovo radi sa skoro svim custom ROM-ovima, i ostaje root.
Da ne bude zabune, sve sam to uradio na mom Transformeru preko Revolver ROM-a, dakle iskustva iz prve ruke i ovo kucam sa ICS-a i opsti utisak je da sve radi na oko brze. Koliko je stabilno i kompatibilno sa instaliranim programima pokazace vreme. Za sada sve radi :)

Daj, brate, sledeci put i neki link :)

Jel to bio ovaj update?

Poslednja izmena:
Pa, brate, izvini :). Jeste to je taj update. Opcija B. Full update, radi sa svim custom ROM-ovima, samo je potreban CWM i preko njega se uradi update. Kod mene sve radi od programa i podesavanja (da ponovim, NIJE potrebno uraditi wipe data vec samo wipe dalvik i cache). Ostaje uredjaj root-ovan.
E, da, da ne zaboravim, skinite WW full ROM samo zbog naseg jezika i tastature.
Evo da ne bude bez linka :) http://android.qap.la/tf101/roms/ics/ww-9.2.1.11-CWM-full-rooted.zip

Update traje malo duze, nemojte da se uspanicite ako se u jednom trenutku kao sve zablokira i nista se ne desava jedno 1-2 minuta.

Poslednja izmena:
Da, taj full update prolazi preko revolvera, a ako hoce preko njega onda hoce i preko drugih rom-ova. U stvari ovo je asusov tf101 update koji je spakovan da moze da se instalira preko CWM i samo je root-ovan.

Da li je neko od vas sto imate TF101G probao ovo? I ako jeste, radi li vam 3g?

Da, taj full update prolazi preko revolvera, a ako hoce preko njega onda hoce i preko drugih rom-ova. U stvari ovo je asusov tf101 update koji je spakovan da moze da se instalira preko CWM i samo je root-ovan.

Da li je neko od vas sto imate TF101G probao ovo? I ako jeste, radi li vam 3g?

Android Revolution ICS, tj njegov kreator, kaze da je njegova sledeca verzija ICS ROM-a za TF101 i TF101G, linkovi se ocekuju tokom dana u prevodu klikces refresh ko na speedu :smash:

Ja sam se sje*ao i uradio i wipe data.. :\
Sada moram da se smaram i sve ponovo da kucam i vracam kako je bilo..
Skoro pa isto izgleda ics, mogli su bar pocetni wallpaper da stave drugaciji :d

Pa, brate, izvini :). Jeste to je taj update. Opcija B. Full update, radi sa svim custom ROM-ovima, samo je potreban CWM i preko njega se uradi update. Kod mene sve radi od programa i podesavanja (da ponovim, NIJE potrebno uraditi wipe data vec samo wipe dalvik i cache). Ostaje uredjaj root-ovan.
E, da, da ne zaboravim, skinite WW full ROM samo zbog naseg jezika i tastature.
Evo da ne bude bez linka :) http://android.qap.la/tf101/roms/ics/ww-9.2.1.11-CWM-full-rooted.zip

Update traje malo duze, nemojte da se uspanicite ako se u jednom trenutku kao sve zablokira i nista se ne desava jedno 1-2 minuta.

Taj sam i ja odradio, opciju B :)
Stim da sam stavio US verziju, posto mi TF odatle...

Jel stvarno ima "nasih" slova (WW verzija)? Ovih evropskih jezika i ovdasnjih, za tastaturu.

Kako kaze Asus Srbija na Fejsu, update koji sada stize je samo za WiFi uredjaje tako da ce korisnici koji imaju 3G (kao i ja), morati da sacekaju, ne dugo ali jos uvek nema preciznog datuma...

Hvala na infu. Proverio sam bar 50 puta ima li apdejta i cudio se sto nece kad dodje ovaj info. Bas sam se smorio :wall:

Taj sam i ja odradio, opciju B :)
Stim da sam stavio US verziju, posto mi TF odatle...

Jel stvarno ima "nasih" slova (WW verzija)? Ovih evropskih jezika i ovdasnjih, za tastaturu.

Има наших слова али само на "онсцреен" :) тастатури и само ћирилица.

Има наших слова али само на "онсцреен" :) тастатури и само ћирилица.

Moze i latinica, samo izaberes croatian. Ja sam licno bio vise zadovoljan prethodnom verzijom, tj, revolution hd romom, nego ovim stock. Cekam da ga majstori skuvaju :)

Imam pitanje- kako da stavim desktop verziju da mi browser otvara? Ne ide mi se uvek request desktop version. Chrome je ok, al dzabe kad nema full flash podrsku

Updatevao se na ICS verziju Revolution :) super brzo, stabilno, jako lep i prost GUI, za sada nikakav FC ili da mi neka aplikacija ne radi, igre jos nisam probao...elem, jedina zackoljica za sada je sto mi ne radi 3G tako da cu nazad na Honeycomb dok se to ne ispegla. Za one koji imaju WiFi verziju tableta sve preporuke!

I ja cu morati ovaj fabricki da promenim, browser puca bas cesto, oce malo da secne nekad, a i email puca takodje. I ako neko zna, jel ima fora da se stavi da ovek otvara desktop verziju sajta? Nervira me uvek da kliknem na request..

I na revolution hd ICS romu neverovatno cesto puca browser, vise puta tokom jedne sesije. Nadam se da ce uskoro neki update..
Da ne pominjem koliko nervira sto ne moze da se namesti da otvara desktop verziju strane nego moram stalno da kliktjem request desktop page -.-

Nije mi prošao root transformera dok je bio na honeycombu (jednostavno nije prošlo, probao sam nekoliko puta, ali očigledno sam negde grešio), a onda se pojavio asusov update na ics.
Odmah sam ga postavio, ali me zanima moze li sad da se uradi root, jer nisam odustao od toga?

Vrh Dno