Niko ne kaze da to ne treba tebi, ali ja zaista ne znam koji ce mi to djavo, posebno na Android tabletu. Kada mi zatreba nesto da se bas nareze, uradim to na poslovnom kompu (sto je izuzetna retkost), tu je prenosivi disk, USB diskovi, sta ce mi jos i DVD za arhiviranje podataka. Ovo je Android, a ne Windows (ili Linux), svakako necu na njemu praviti velike dokumente/baze podataka/bilo sta veliko sto trazi arhiviranje, a i da hocu, ne bi mi za to bio potreban DVD. Takodje, ne vidim na ovom uredjaju ni potrebu za SSD diskom, jer opet, skoro sve sto radim je cloud bazirano, cak i za dokumente koristim daleko vise Google Documents nego Open Office (u mom poslu je potrebno deljenje dokumenata u realnom vremenu, a ne lepo odstampan, nalickan dokument). Drugim recima, znacajnije mi je da uredjaj bude kompaktan, nego da imam fioku koju nikad ne bih koristio. Tako razmislja i vecina drugih korisnika, bili profesionalci ili ne, pa nesto sumnjam da ce se ikada pojaviti bilo kakva varijanta sa fiokom. Dodatni SSD ili DVD podizu i dimenzije i masu i potrosnju, a glavna prednost ovih uredjaja nije mogucnost za ozbiljan rad, vec prenosivost.